Поділитись:

Арсенал Зінченка націлився на топового вінгера із Серії А

Середа, 10 квітня 2024, 19:50
363
0
0
Арсенал Зінченка націлився на топового вінгера із Серії А

Фото: GettyImages

Арсенал робить сміливий крок у боротьбі за зіркового вінгера Мілана Рафаеля Леау, стверджує італійський журналіст Франсуа Плато. Повідомляється, що "каноніри" вже розпочали переговори з представниками Леау, натякаючи на серйозні наміри щодо придбання португальського нападника.

Леау, відомий своєю швидкістю та атакувальною майстерністю, зарекомендував себе як провідний талант Європи. Лише в цьому сезоні він відзначився 24 голами у складі Мілана, зміцнивши свою репутацію гравця, з яким варто рахуватися. Не дивно, що його гра привернула увагу кількох великих клубів.

Поточний контракт 24-річного футболіста з Міланом включає великий пункт про викуп, який, за деякими даними, може сягнути 175 мільйонів євро. Це означає значну суму, яку італійський гранд, ймовірно, вимагатиме за свого цінного вінгера, якщо вирішить його продати.

Фото: GettyImagesФото: GettyImages

Мікель Артета, тренер Арсенала, як повідомляється, вважає Леау головною ціллю, оскільки "каноніри" шукають висококласного нападника. Педро Нету також пов'язують з переїздом на стадіон Емірейтс, але, схоже, основна увага приділяється саме Леау.  

Інтриги додають повідомлення про те, що португалець готовий до потенційного переходу в Арсенал. Однак "каноніри" стикаються з жорсткою конкуренцією за його підписання. Іспанські клуби висловили зацікавленість, а Парі Сен-Жермен розглядає Леау як можливу заміну Кіліану Мбаппе. Челсі і "Манчестер Сіті" також розглядають можливість підписання Леау, причому Сіті, як повідомляється, готовий викластися на сто відсотків, щоб отримати гравця.

Джерело: Francois Plateau

Читайте також: Нападник Реала улюблений гравець Гвардіоли

Гвардіола одягнув рідкісний годинник вартістю 1,3 мільйона євро на матч проти Реала (+ФОТО)

Арсенал домовився про покупку суперзірки мюнхенської Баварії

Зірка Челсі: Я не почуваюся собою

363
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

PIN-UP

5,0
200К + 250 FS