Поділитись:

Гвардіола одягнув рідкісний годинник вартістю 1,3 мільйона євро на матч проти Реала (+ФОТО)

Середа, 10 квітня 2024, 17:12
881
0
0
Гвардіола одягнув рідкісний годинник вартістю 1,3 мільйона євро на матч проти Реала (+ФОТО)

Фото: GettyImages

Тренер Манчестер Сіті Пеп Гвардіола був зосереджений не лише на тактиці під час матчу Ліги чемпіонів проти мадридського Реала, який завершився внічию 3:3. Він також носив модний аксесуар, що привертає увагу: надзвичайно рідкісний і дорогий годинник.

Гвардіола, відомий своїм гострим стилем, підняв ставку, придбавши годинник вартістю 1,3 мільйона євро. Годинник, розроблений висококласним брендом Richard Mille, є спеціальною моделлю співпраці з Рафаелем Надалем - Calibre RM27-01. 

Цей ексклюзивний годинник оснащений механізмом турбійона з ручним налаштуванням та відкритим дизайном, що демонструє складні шестерні та стрілки всередині. Жовті стрілки позначають хвилини та години, а стрілки з червоними наконечниками чітко показують час. Крім того, цей годинник є рекордсменом серед найлегших механічних годинників, які коли-небудь були створені, вагою всього 18,83 грама завдяки інноваційному використанню титану, алюмінію та літію п'ятого класу.

Фактор рідкісності - це те, що дійсно підвищує ціну. Гвардіола приєднався до легенди тенісу Рафаеля Надаля як один з небагатьох щасливчиків, що володіють цим годинником, випущеним всього 50 моделями по всьому світу.  Складна конструкція, що включає плетені сталеві натяжні троси, прикріплені до основи, є прикладом найсучаснішого дизайну та інженерії годинника. Сам Річард Мілле називає годинник Calibre RM27-01 тріумфом технологій і свідченням комфорту Надаля на корті під час великих турнірів.

Читайте також: Один із зіркових гравців Манчестер Сіті благає Пепа Гвардіолу про відпочинок

Арсенал домовився про покупку суперзірки мюнхенської Баварії

Зірка Челсі: Я не почуваюся собою

881
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

PIN-UP

5,0
200К + 250 FS