Поділитись:

ПСЖ постраждав від кібератаки: клуб готується до загрози з боку ІДІЛ

Середа, 10 квітня 2024, 19:32
281
0
0
ПСЖ постраждав від кібератаки: клуб готується до загрози з боку ІДІЛ

Фото: GettyImages

Чвертьфінальний матч Ліги чемпіонів Парі Сен-Жермен проти Барселони в середу, 10 квітня (22:00) буде супроводжуватися посиленими заходами безпеки у зв'язку з нещодавніми погрозами. Серед них - кібератака на комп'ютерні системи ПСЖ і загроза вибуху бомби, яка, як вважають, походить від ІДІЛ.

Елітний французький антитерористичний підрозділ BRI (Brigade de Recherche et d'Intervention) буде розміщений на території стадіону Парк де Пренс. Цей значний захід безпеки підкреслює серйозність, з якою влада сприймає ці загрози. 

Ці дії відбулися після того, як філія ІДІЛ, що базується в Афганістані, виступила з погрозами на адресу міст, що приймають матчі Ліги чемпіонів цього тижня. У той час як ігри, 9 квітня, у в Лондоні (Арсенал - Баварія) і Мадриді (Реал - Манчестер Сіті) пройшли мирно, французька влада не збирається ризикувати. Повідомлення ПСЖ про кібератаки на їхню систему продажу квитків за останні два дні ще більше посилило занепокоєння. Джерела в поліції побоюються, що терористи можуть спробувати отримати доступ до стадіону на 48 000 місць.

Джерело: Mirror

Читайте також: Ультрас ПСЖ погрожують гравцям Барселони перед матчем Ліги чемпіонів

Фанати ПСЖ напали на готель, де перебували гравці Барселони (+ВІДЕО)

281
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

PIN-UP

5,0
200К + 250 FS