Поділитись:

Зірковий гравець Реал Мадрида назвав Манчестер Сіті найкращою командою у світі

Вівторок, 09 квітня 2024, 13:40
316
0
0
Зірковий гравець Реал Мадрида назвав Манчестер Сіті найкращою командою у світі

Фото: GettyImages

Вінгер Реал Мадрида Родріго Гоес у своєму інтерв'ю перед матчем чвертьфіналу Ліги Чемпіонів продемонстрував абсолютну повагу до суперника.

Вже сьогодні Реал Мадрид і Манчестер Сіті зустрінуться у своєму першому матчі чвертьфіналу Лізі чемпіонів УЄФА і можна з упевненістю сказати, що вся футбольна спільнота буде з захопленням спостерігати за грою на Сантьяго Бернабеу.

Родріго Гоес був одним із тих, хто дав передматчеве інтерв'ю. Він почав свою розмову з журналістами з розповіді про нещодавні сутички між двома командами та спогади, які виникли у його пам'яті.

Бразилець зауважив, що вражений високим рівнем гри англійців, який вони продовжують показувати упродовж останніх років, а також без вагань назвав команду Пепа Гвардіоли "найкращою".

"Манчестер Сіті дуже сильний, але наша команда також дуже сильна. Я радий знову зустрітися з ними. Вони чемпіони Ліги чемпіонів, а також на мою думку, сьогодні вони є найкращою командою у світі. Ми повністю поважаємо їх. У них немає середніх або поганих гравців. Нікого, кого я можу згадати, якщо ви на нього тиснете, він слабкий і залюбки дасть вам забити гол або подарує хоч якусь можливість", - сказав він.

 Нагадаємо, що перший матч чвертьфіналу Ліги чемпіонів між Реал Мадридом і Манчестер Сіті відбудеться сьогодні, 9 квітня, о 22:00 за київським часом.

Джерело: Mundo Deportivo

Читайте також:

Ультрас ПСЖ погрожують гравцям Барселони перед матчем Ліги Чемпіонів

Манчестер Сіті знову спробує підписати зіркового гравця Вест Гема і збірної Бразилії

Тренер Михайла Мудрика у Челсі Маурісіо Почеттіно назвав гравців своєї команди незрілими

316
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

Favbet

4,9
10К