Поділитись:

Тренер Михайла Мудрика у Челсі Маурісіо Почеттіно назвав гравців своєї команди незрілими

Вівторок, 09 квітня 2024, 11:50
443
0
0
Тренер Михайла Мудрика у Челсі Маурісіо Почеттіно назвав гравців своєї команди незрілими

Фото: GettyImages

Чинний тренер Челсі Маурісіо Почеттіно заявив, що більшість гравців команди ще недостатньо зрілі, і закликав керівництво клубу розв'язати цю проблему в літнє трансферне вікно.

Попри драматичну перемогу над Манчестер Юнайтед минулого тижня, "сині" в неділю несподівано зіграли в нічию з Шеффілд Юнайтед. Після матчу на Бремолл Лейн Почеттіно був доволі говіркий з журналістами.

"Звісно, гравці втомилися. Проте це не виправдання, щоби не вигравати матчі. Вони, звичайно, можуть втомлюватися, і саме тому ми маємо неймовірний тренувальний центр, який надає все, що їм потрібно. Але зараз мова йде за те, щоб бути конкурентоспроможним. Можливо, я надто багато повторюю це, але, дивлячись футбол у свої 52 роки, я швидко визначаю, чи готова команда до конкуренції, чи ні. Можливо, ця група футболістів недостатньо зріла, щоб грати кожні три дні", - сказав Почеттіно.

Зазначимо, що лондонська команда на даний час посідає 9 місце в Прем’єр-лізі після 30 матчів. Наступний матч Челсі заграє з Евертоном,15 квітня.

До кінця поточного сезону залишилося 6 турів, тож команді Маурісіо потрібно зібратися з силами, аби в результаті знову не опинитися у другій половині турнірної таблиці, як це сталося минулого року.

Джерело: GOAL

Читайте також:

Жоау Фелікс розізлив керівництво Барселони

Ілля Забарний очолив список гравців за кількістю зіграних хвилин у топ-5 лігах

Матчі Ліги чемпіонів під загрозою: ІДІЛ погрожує вчинити теракт під час поєдинків

443
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

PIN-UP

5,0
200К + 250 FS