Поділитись:

Друг Мілевського розповів про порятунок екснападника від алкогольної залежності

Понеділок, 08 квітня 2024, 18:01
334
0
0
Друг Мілевського розповів про порятунок екснападника від алкогольної залежності

Сергій Третьяк, друг колишнього нападника Динамо та збірної України Артема Мілевського, розповів про те, як йому вдалося вмовити Артема лягти на реабілітацію від алкогольної залежності.

В ексклюзивному інтерв'ю сайту "Український футбол" Третьяк поділився деталями цієї історії:

Покласти його на реабілітацію вийшло абсолютно випадково. Я зателефонував черговому психологу і запитав, як мені вмовити Артема лягти в клініку. Він сказав: «Серьожа, бери алкоголь, який він п'є, сідай із ним і бухай, щоб втертися в довіру. Ви маєте бути на одній хвилі».

Я взяв пляшку віскаря і в обід кажу: «Тьома, давай забухаємо». – «Ну давай». Я перед цим щільно пообідав, а Артем пив на голодний шлунок. Сіли – п'ємо! У мене вже в животі починає крутити, а що в Артема з організмом відбувається – аж страшно уявити.

Я дзвоню знову психологу: «Що далі робити? Мені вже погано стає, більше не можу. Готуйте швидку для Артема». Я повернувся і кажу Артему: «Слухай, у мене є знайомий психолог, який живе недалеко. Давай я його покличу, поговоримо». Тьома погодився.

– Приїхала швидка з нарядом санітарів, які залишилися чекати на вулиці, а психолог зайшов до нас. Я вигадав якусь легенду про свої проблеми, а потім вийшов, щоб вони поспілкувалися удвох.

За годину мені телефонує психолог: «Він нікуди не поїде, все в нього нормально». Я кажу: «Так не піде, ми звідси їдемо всі разом у клініку». З нами ще була наша подруга – Іра Ашкеназі, це дочка віцепрезидента Динамо.

– Повертаємося в кімнату, по телевізору якраз іде матч Ліги чемпіонів Реал – Уніон. Ми з Артемом фанати Реала, а гра в них зовсім не йде – 0:0.

Я не придумав нічого кращого, як сказати: «Тьома, давай так, якщо Реал забиває, ми їдемо крапатися». – «Ну давай». І на 90+4 хвилині Беллінгем забив рятівний гол. Запасного плану ніякого не було, тільки диво допомогло, ну і Беллінгем, за що йому спасибі».

Завдяки щасливому випадку та допомозі друзів Артем Мілевський розпочав лікування від алкогольної залежності. Сьогодні він веде здоровий спосіб життя і активно займається спортом.

Джерело: Український футбол

Читайте також: Друг Мілевського розкрив неочікуване коло спілкування ексгравця Динамо

Трагічна смерть юного футболіста: 16-річного Максима Матерухіна вбив нетверезий чоловік

Директор академії Кривбасу назвав мародерством дії одного з грандів УПЛ

 

334
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

PIN-UP

5,0
200К + 250 FS