Поділитись:

Директор академії Кривбасу назвав мародерством дії одного з грандів УПЛ

Понеділок, 08 квітня 2024, 16:34
1928
0
0
Директор академії Кривбасу назвав мародерством дії одного з грандів УПЛ

фото ФК Кривбас

Директор Академії Кривбасу Олег Чайка розповів в інтерв'ю клубній пресслужбі про те, хто після обстрілу Дніпровського фахового коледжу спорту допоміг криворіжцям, а також повідомив про ганебний вчинок одного з грандів українского футболу.

- Як відомо, біда обʼєднує і разом можна подолати будь-які труднощі. Скажіть, хто виявився в такий тяжкий момент поруч?

- По-перше, велика "червоно-біла" родина завжди підтримує один одного у будь-якій ситуації, а тут навіть і мови не могло бути. Керівництво клубу одразу виїхало в Дніпро і було поруч тоді й зараз. По-друге, велика подяка голові Дніпропетровської обласної ради Миколі Лукашуку за активну допомогу. Разом ми навіть організували виїзд хлопців з УФК на гру УПЛ проти Ворскли.

- Скажіть, а були якись пропозиції підтримки від інших клубів?

- Чесно кажучи, ця ситуація шокувала нас двічі. Приліт - це черговий терористичний акт нашого неадекватного сусіда, який майже щодня тероризує мирне населення України. А от є те, чому дійсно немає пояснення. В день трагедії деяким нашим юним гравцям зателефонували скаути одного з наших грандів і запропонували переїхати і тренуватися з їх клубом, начебто, в безпеці. Одразу після прильоту! Не всій команді, а тільки точково найсильнішим гравцям. Це просто не вкладається в голові. Це ж мародество якесь? Як-то кажуть, з такими "своїми" і ворогів не треба.

Нагадаємо, що 2 квітня рф вчергове обстріляла Дніпро під час чого одна з ракет пошкодила будівлю Дніпровського фахового коледжу спорту, частиною якого є відділення академії УФК Кривбас.

Читайте також:

Кривбас - Ворскла: прогноз Конкурента на матч УПЛ, 8 квітня 2024

Динамо - ЛНЗ: Пряма трансляція матчу 23 туру УПЛ

Полісся в результативному матчі ледь не втратило перемогу над Минаєм

1928
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

GGBET

5,0
12 000 грн

Favbet

4,9
10000 грн

Vbet

4,8
2500 грн

Slots City

5,0
200 000₴ + 500FS

GGBET

5,0
12 000 грн + 50 FS

PIN-UP

5,0
200 000 грн + 250 FS