Поділитись:

Зірка Фрозіноне: Не митиму руку, яку потиснув Мессі

Понеділок, 08 квітня 2024, 09:49
357
0
0
Зірка Фрозіноне: Не митиму руку, яку потиснув Мессі

фото: Getty Images

Зірка Ювентуса Матіас Суле зізнається, що не хоче мити руки після зустрічі з Ліонелем Мессі.

20-річний плеймейкер у минулому входив до складу національних збірних Аргентини, що дозволило йому попрацювати з восьмиразовим володарем "Золотого м'яча" Мессі. Він зізнається, що під час цих зустрічей поводився як фанат із зірковими очима, і мрія його дитинства здійснилася.

Суле розповів ESPN про зустріч з Мессі, який зараз грає за свій клуб Інтер Маямі в MLS:

«Я приїхав пізніше, і коли я зайшов до кімнати, він вийшов, щоб привітатися. Я сказав, що більше не буду мити руки. Ми не багато говорили, але видно, що він хороший хлопец»".

Суле, який перебуває на контракті Юве з 2020 року, також ділив тренувальне поле з португальською іконою Роналду. Він сказав, що був приємно здивований тим, наскільки скромним є легендарний бомбардир:

«Це геній. Пам'ятаю, одного разу ми пішли поїсти, і він сів поруч зі мною, я з ним взагалі не розмовляв. Всі розійшлися, а він продовжував розповідати мені про свої машини, про Мадрид, про те, який він...»

Роналду залишив Юве заради другої спроби в Манчестер Юнайтед у 2021 році і зараз грає в саудівській професійній лізі з Аль-Наср. Суле, тим часом, насолоджується орендою у Фрозіноне у 2023-24 роках, досягаючи подвійних показників забитих голів, і сподівається піти слідами Роналду в Реалі колись у майбутньому.

Читайте також: Екстренер Ньюкасла помер після дев'ятирічної боротьби з деменцією

Аутсайдер АПЛ відібрав очки у Челсі Мудрика (+ВІДЕО)

357
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

PIN-UP

5,0
200К + 250 FS