Поділитись:

Ерік тен Хаг відреагував на втрачену перемогу в матчі з Ліверпулем

Неділя, 07 квітня 2024, 22:37
315
2
0
Ерік тен Хаг відреагував на втрачену перемогу в матчі з Ліверпулем

У неділю, 7 квітня, Манчестер Юнайтед на легендарному стадіоні Олд Траффорд приймав Ліверпуль, в центральному матчі 32-го туру Англійської Прем'єр-ліги. Матч завершився результативною нічиєю - 2:2.

Головний тренер "червоних дияволів" Ерік тен Хаг прокоментував результат матчу та чергову втрачену перемогу.

«Емоції змішані. З одного боку, я розчарований тим, що протягом тижня ми втратили 7 очок, ведучи в рахунку, але за безглузді помилки ми повинні карати себе.

 

З іншого боку, я пишаюся. Ви бачите, як команда прогресує, в ній надзвичайний потенціал, і я пишаюся нею.

 

Ми програли боротьбу в ключових зонах. Ми не були впевнені, що зможемо її виграти, враховуючи те, що деякі гравці дуже молоді. Ми просили їх діяти краще в другому таймі, і вони це зробили.

 

У четвер ми мали важливий і напружений матч проти Челсі (3:4), і з Лондона ми поверталися розчарованими. У той же час ми віримо, що здатні перемагати в таких протистояннях», — цитує слова тен Хага BBC.

Манчестер Юнайтед після нічиєї з "мерсисайдцями" втратив математичні шанси на чемпіонство. Підопічні Еріка тен Хага наразі йдуть шостими, і відстають від топ-4 на 11 пунктів. Зазначимо, що після цієї нічиєї Ліверпуль опустився на одну позицію, та йде другим. Натомість Арсенал знову лідер чемпіонату, однак має стільки ж очок, як і Ліверпуль - 71, випереджаючи підопічних Клоппа лише завдяки кращій різниці забитих та пропущених. 

Читайте також:

Юрген Клопп прокоментував нічию з Манчестер Юнайтед

Манчестер Юнайтед зіграв у бойову нічию з Ліверпулем

Відомо, чи зіграє Михайло Мудрик проти Шеффілд Юнайтед

 

 

315
2
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

PIN-UP

5,0
200К + 250 FS