Поділитись:

Юрген Клопп прокоментував нічию з Манчестер Юнайтед

Неділя, 07 квітня 2024, 20:30
348
2
0
Юрген Клопп прокоментував нічию з Манчестер Юнайтед

У неділю, 7 квітня, Манчестер Юнайтед на легендарному стадіоні Олд Траффорд приймав Ліверпуль, в центральному матчі 32-го туру Англійської Прем'єр-ліги. Матч завершився результативною нічиєю - 2:2.

Наставник "мерсісайдці" Юрген Клопп прокоментував результат матчу, а також згадав про боротьбу за чемпіонство.

«Ми повинні були виграти цей матч, це очевидно. Ми повинні були забивати більше ще в першому таймі. У суперника не було ударів в першому таймі, і 1:0 - найменше, на що ми могли сподіватися.

 

Бруну забив відмінний гол. Потім в справу вступив стадіон, і нам знадобилося кілька хвилин, щоб прийти до тями, а суперник забив ще один яскравий гол. У нас були хороші моменти і до, і після того, як ми пропустили.

 

Ну, тепер у нас на очко більше, ніж раніше.

 

Нам потрібно зберігати спокій на цьому шляху. Наші голи привели нас туди, де ми знаходимося зараз. Графік щільний, і це добре. Я не на сьомому небі від щастя, але нічого страшного. Я не злий на хлопців, але я просто не збираюся дозволяти деяким речам відбуватися під час гри.

 

Команда, яка виграє чемпіонат, повинна це заслужити. Ми беремо участь у гонці, і мене це абсолютно влаштовує», - сказав головний тренер Ліверпуля в ефірі Sky Sports.

Зазначимо, що після цієї нічиєї Ліверпуль опустився на одну позицію, та йде другим. Натомість Арсенал знову лідер чемпіонату, однак має стільки ж очок, як і Ліверпуль - 71, випереджаючи підопічних Клоппа лише завдяки кращій різниці забитих та пропущених. У свою чергу, Ман Сіті йде третім та має відставання в 1 бал.

Читайте також:

Манчестер Юнайтед зіграв у бойову нічию з Ліверпулем

Відомо, чи зіграє Михайло Мудрик проти Шеффілд Юнайтед

Кевін Де Брюйне увійшов в топ-3 бомбардирів Манчестер Сіті

348
2
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

PIN-UP

5,0
200К + 250 FS