Поділитись:

Верес несподівано розгромив Оболонь у Рівному

Субота, 06 квітня 2024, 17:23
286
0
0
Верес несподівано розгромив Оболонь у Рівному

фото upl.ua

У суботу, 6 квітня, Верес в рамках 23 туру УПЛ приймав у Рівному Оболонь та здобув важливу перемогу в контексті боротьби за виживання.

Верес активно розпочав матч та вже на 5 хвилині заробив пенальті. Янаков увірвався до штрафного майданчика, де Приймак намагаючись зіграти у відборі послизнувся та збив гравця рівнян. Удар з позначки виконав сам постраждалий і зробив він це впевнено, відправивши м'яч у кут воріт. Після чого Верес продовжив атакувати та забив другий гол. Це Янаков в контратаці замкнув простріл Гайдучика. Проте після перегляду VAR це взяття воріт було скасовано, оскільки форвард "червоно-чорних" заліз в офсайд під час розвитку атаки. Та це не завадило Вересу піти на перерву з перевагою у 2 голи. Оскільки на 31 хвилині Гайдучик замкнув простріл Кучерова та подвоїв перевагу своєї команди.

Друга 45-хвилинка проходила за схожим сценарієм. Оболонь намагалась відігратись та активно йшла вперед, але в позиційних атаках їй мало, що вдавалось. Натомість Верес вибігав у контратаки та сворював гострі моменти, які довго не міг реалізувати. Але все ж зумів це зробити на 86 хвилині, коли Яго з лінії штрафного майданчика завдав точного удару в дальній кут воріт Кичака.

УПЛ, 23 тур

Верес 3-0 Оболонь

Голи: Янаков, 6' (пен.), Гайдучик, 31', Яго, 86'

Стартові склади:

Верес: Паст (Когут, 83') – Шевченко, Вовченко, Курко, Балан – Кучеренко, Кухарук, Кучеров (Яго, 70') – Шарай (Дахновський, 58'), Гайдучик (Морозко, 70'), Янаков (Шастал, 58').

Оболонь: Кичак – Прокопенко, Дубко, Приймак, Карась (Осман, 46'), Грисьо – Мороз (Косовський, 59'), Слободян, Черненко – Вишневський (Груша, 46'), Краснопір (Тарануха, 70').

Зазначимо, що після цієї перемоги Верес обійшов Оболонь в турнірній таблиці, але обидві команди продовжують знаходитись у зоні перехідних матчів.

Читайте також:

Іван Желізко: Смалійчук поставив мені ультиматум тому я не продовжив контракт із Карпатами

Тренер Лехії: Для польських клубів українські футболісти – це дуже якісний варіант

Гравець молодіжної збірної України: У Зорі з мене фактично знущалися

286
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

PIN-UP

5,0
200К + 250 FS