Поділитись:

Баварія втратила п'ять основних гравців перед матчем з Арсеналом

П'ятниця, 05 квітня 2024, 15:00
364
0
0
Баварія втратила п'ять основних гравців перед матчем з Арсеналом

Фото: GettyImages

Чинний тренер Баварії Томас Тухель підтвердив, що п’ятьом гравцям команди навряд чи вдасться повністю відновитися перед грою з Арсеналом у чвертьфіналі Ліги чемпіонів.

Вже цього вівторка німецький клуб зустрінеться у першому матчі з Арсеналом у чвертьфіналі найпрестижнішого європейського турніру. Матч обіцяє бути дуже напруженим, зокрема і через те, що декілька ключових гравців Баварії у зв'язку з перебуванням на лікарняному не зможуть взяти участь у грі.

Мова йде за таких гравців, як: Мануель Ноєр (1), Кінгслі Коман (11), Лерой Сане (10), Алекс Павлович (45) і Нус Мазрауї (40).

"Так, Рафаель Геррейро повернувся в команду. Наша проблема в тому, що п'ять гравців вибули через різні проблеми та навряд зможуть повернутися вчасно до гри з Арсеналом", - сказав Тухель.

Таким чином, очікується, що головний тренер Арсеналу Мікель Артета матиме деякі переваги, адже на відміну від "мюнхенців" в англійському клубі все добре в плані травм і всі гравці  готові за потреби вийти на поле.

Нагадаємо, що матч чвертьфіналу Ліги чемпіонів між Баварією та Арсеналом відбудеться у вівторок, 9 квітня, о 22:00 за київським часом.

Джерело: LondonWorld

Читайте також:

Топові англійські клуби полюють на молодого гравця Ніцци

Джерело: Евертону Миколенка загрожує третє зняття очок

Боруссія Дортмунд зробить все можливе аби утримати свого топового гравця

364
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

PIN-UP

5,0
200К + 250 FS