Поділитись:

Топові англійські клуби полюють на молодого гравця Ніцци

П'ятниця, 05 квітня 2024, 13:45
244
0
0
Топові англійські клуби полюють на молодого гравця Ніцци

Фото: GettyImages

Манчестер Юнайтед та ще декілька поки неназваних грандів АПЛ цікавляться лівим захисником французької Ніцци Мелвіном Бардом, повідомляє The Evening Standard.

Попри появу конкуренції на позиції лівого захисника у фігурі Ромена Перро, Бард продовжує відігравати важливу роль. У поточному сезоні він зіграв за Ніццу 28 матчів, в яких віддав 2 гольові передачі. Це найрезультативніший сезон у кар'єрі Барда як професійного гравця.

Контракт Мелвіна з Ніццою розрахований до літа 2026 року, тому єдиний вихід отримати гравця - переконати французький клуб продати його.

До останнього часу більшість ЗМІ приписували молодому таланту перехід у Манчестер Юнайтед, проте з наближенням відкритті цьогорічного літнього трансферного вікна, нещодавно на горизонті з'явилося ще декілька англійських клубів назви яких поки продовжують тримати у секреті. 

Можливо, час Барди в Ніцці справді добігає кінця і попереду його чекає новий виклик уже в іншому клубу. Для "орлята" хочуть бути впевнені, що отримають достойний і справедливий гонорар за його продаж.Схоже боротьба обіцяє бути запеклою. 

Зазначимо, що 23-річний Мелвін Бард є вихованцем французького Ліона, де він власне і почав свою професійну кар'єру. Сталося це у далекому 2017 році. За свій рідний клуб футболіст зіграв 49 матчів, в яких забив 1 гол. Пізніше, влітку 2021 року Бар підписав контракт з Ніццою, яка до тепер являється його чинник клубом.

Читайте також:

Колишній зірковий гравець збірної Франції жорстко розкритикував Усмана Дембеле

Кривбас визнано критично важливим об'єктом для функціонування економіки

Реал Мадрид неочікувано заявив, що прощається із Карло Анчелотті

244
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

PIN-UP

5,0
200К + 250 FS