Поділитись:

Вірджил ван Дейк прогнозує повернення Юргена Клоппа вже через рік

Четвер, 04 квітня 2024, 16:10
659
0
0
Вірджил ван Дейк прогнозує повернення Юргена Клоппа вже через рік

Фото: GettyImages

Чинний наставник Ліверпуля Юрген Клопп покине Ліверпуль після закінчення поточного сезону, проте його перерва у тренерській діяльності триватиме лише рік.

На рахунку у "червоних" залишилося лише 14 матчів під керівництвом німця, після чого він попрощається з Енфілдом. Вже цього вечора Ліверпуль зіграє із Шеффілд Юнайтед, аби продовжити драматичну боротьбу за чемпіонство у Прем'єр-лізі. Через тиждень також відбудеться матч з Аталантою у чвертьфіналі Ліги Європи.

Є велика ймовірність, що цього сезону Ліверпуль вперше в історії виграє требл, оскільки вони вже завоювали кубок Карабао.

Минуло вже понад два місяці з того часу, як німецький тренер оголосив про свої плани піти. Його рішення застало гравців і вболівальників клубу зненацька. 56-річний Клопп зізнався, що йому бракує сил аби продовжити тренувати та настав час відпочити.

Вірджил ван Дейк очікує, що відпустка німця буде тривати не довго, максимум рік.

"Я думаю, що він прийняв це рішення заради себе та своєї родини, і йому потрібен був цей рік відпочинку. Я думаю, він точно повернеться досить швидко, тому що він живе і дихає футболом. Побачимо як воно буде.", - сказав у розмові з The Times голландський захисник.

 Читайте також:

Маркусу Решфорду потрібно негайно рятувати власну кар'єру

Баєр Хабі Алонсо встановив новий сенсаційний рекорд

К'єлліні може повернутися в Ювентус

659
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

Favbet

4,9
10К