Поділитись:

Маркусу Решфорду потрібно негайно рятувати власну кар'єру

Четвер, 04 квітня 2024, 14:30
291
0
0
Маркусу Решфорду потрібно негайно рятувати власну кар'єру

Фото: GettyImages

Зірковий гравець Манчестер Юнайтед Маркус Решфорд без перебільшення провалив цей сезон і зараз повинен прикласти максимум зусиль, аби врятувати власну кар'єру від занепаду.

Цього року 26-річний футболіст знаходиться не в найкращій формі. В поточному сезоні він зіграв 36 матчів, в яких забив лише 8 голів і віддав 6 асистів. Найцікавіше те, що більша частина цих показників була досягнута за один місяць. Цей результат дуже далекий від того, який він продемонстрував у сезоні 22/23. Тоді Маркус зумів забити аж 30 голів і віддати 11 результативних передач. 

Легенда "червоних дияволів" і нинішній експерт Ріо Фердінанд висловив свою думку стосовно критики в сторону Решфорда. А також дав декілька порад, що потрібно зробити футболісту, щоб відновити свою найкращу форму та врятувати свою кар’єру загалом.

«Зараз настав ключовий момент у його [Маркуса Решфорда] кар’єрі. Він уже не дитина. Багато людей дивляться на його потенціал і талант. Йому 26. Згадайте, що ви робили у 26? Кожен з нас робив помилки», — сказав Фердинанд, виступаючи в подкасті Stick to Football.

Фердінанд додав, якщо Решфорд хоче бути лідером і бажає добитися висот, то він повинен пам'ятати про власну відповідальність. Він сам творець своєї долі і саме йому вирішувати як саме він хоче продовжувати свою кар'єру. У нього попереду ще довгий шлях і він без сумніву ще покаже себе у клубі за який грає з дитинства.

Джерело: Independent

Читайте також:

Вест Гем на пару з Астон Вілою побореться за топового гравця Атлетіко Мадрид

Колишній працівник правоохоронних органів Давиденко очолив службу розслідувань УАФ

Філ Фоден зрівнявся з легендами за кількістю хет-триків в АПЛ

291
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

PIN-UP

5,0
200К + 250 FS