Поділитись:

Юрген Клопп прокоментував 115 фінансових порушень Манчестер Сіті

Неділя, 19 травня 2024, 16:22
370
0
0
Юрген Клопп прокоментував 115 фінансових порушень Манчестер Сіті

фото: https://www.liverpoolfc.com/

Коуч Ліверпуля Юрген Клопп поділився своїми думками щодо 115 порушень Манчестер Сіті в Прем'єр-лізі та давнього суперника Пепа Гвардіоли.

Прощальний сезон Клоппа в Ліверпулі пішов не зовсім за планом, оскільки Ман Сіті, схоже, збирається виграти свій четвертий поспіль титул чемпіона Прем'єр-ліги. Однак для Ман Сіті не все так гладко, як здається, оскільки клуб отримав 115 звинувачень від Прем'єр-ліги щодо фінансових порушень. Наразі триває розслідування, а Клопп зберігає нейтральну позицію щодо звинувачень, але розхвалює Гвардіолу, попри те, що відбувається з клубом поза полем.

Спілкуючись з пресою, Клопп сказав [через The Express]:

«Всі знають про 115 звинувачень, ле я поняття не маю, що це означає. Я знаю лише число.

 

Незалежно від того, що сталося в Манчестер Сіті, Пеп Гвардіола є найкращим тренером у світі - і це справді важливо. Якщо ви візьмете будь-якого іншого наставника в цей клуб, він не виграє чемпіонат чотири рази поспіль. Це заслуга Гвардіоли та його команди.

 

Чи означає це, що вони можуть робити все, що захочуть? Ні. Але я не знаю, що вони зробили - якщо вони щось зробили - і я тут не для того, щоб стверджувати, що вони це зробили. Побачимо. Звичайно, я хотів би знати (якщо Сіті винен) одного дня. Всі хочуть знати. Але я буду в іншому місці.

 

Якість Пепа має значення, тому я не хвилююся про ці речі. Побачимо. Це не моя проблема, і мене влаштовує те, що ми маємо, і те, чого ми досягли».

Під керівництвом Клоппа і Гвардіоли Ліверпуль і Ман Сіті, відповідно, зазнали чудових перетворень і стали одними з найкращих команд у світі. За останні шість років обидві команди розділили між собою низку чудових титульних перегонів. Що стосується двох наставників, то вони завжди з великою повагою ставилися один до одного як на полі, так і за його межами.

Що стосується звинувачень проти Ман Сіті, то очікується, що розслідування незабаром завершиться, і генеральний директор Прем'єр-ліги Річард Мастерс навіть оголосив про те, що вже призначена дата, але не назвав точну.

Читайте також: В Ла Лізі спалахнув скандал: Клуби звинувачуються у договорняку

Шевченко прокоментував перемогу Усика над Ф'юрі (+ВІДЕО)

370
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

PIN-UP

5,0
200К + 250 FS