Поділитись:

Наполі намагається переконати Конте очолити команду

Вівторок, 02 квітня 2024, 18:01
305
0
0
Наполі намагається переконати Конте очолити команду

Фото: GettyImages

Президент Наполі Ауреліо Де Лаурентіс налаштований досягти успіху цього літа, а Антоніо Конте є його головною метою, щоб провести перебудову клубу. 

Після невдалого сезону Де Лаурентіс прагне підписати контракт з тренером світового рівня. Конте, 54-річний італійський фахівець, ідеально підходить на цю роль. 

Конте перебуває у вимушеній перерві після свого скандального відходу з Тоттенгема рік тому. Попри його відсутність на тренерській лаві, він залишається дуже бажаним тренером завдяки своєму успішному досвіду. 

Це не перша спроба Наполі переманити Конте. Раніше вони зверталися до нього після звільнення Руді Гарсії, але Конте вибрав можливість провести передсезонну відпустку, що призвело до призначення Вальтера Маццаррі. 

Де Лаурентіс готовий піти ва-банк за Конте цього разу. За інформацією Gazzetta dello Sport, президент Наполі пропонує Конте повний контроль над трансферами, включаючи величезний бюджет у розмірі 100 мільйонів євро, який буде наповнюватися шляхом потенційного продажу Віктора Осімхена. Високі зарплатні вимоги Конте також не є стримуючим фактором для Де Лаурентіса, який розуміє необхідність значних інвестицій після напруженого сезону. 

Головною метою Наполі є повернення до Ліги чемпіонів, і вони вважають, що Конте є ключем до досягнення цієї мети. Хоча Вінченцо Італьяно з Фіорентини, Франческо Фаріолі з Ніцци та Раффаеле Палладіно з Монци є потенційними альтернативами, Конте залишається вибором номер один для Де Лаурентіса. 

Джерело: Gazzetta dello Sport

Читайте також: Ювентус звільнить Массіміліано Аллегрі після невдач у наступних матчах

Мессі приїхав підписувати контракт з Барселоною (+ФОТО)

Моурінью привітав вболівальника Челсі зі 100-річчям (+ВІДЕО)

Готельне ліжко Кріштіану Роналду буде продано на аукціоні (+ФОТО)

305
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

PIN-UP

5,0
200К + 250 FS