Поділитись:

Готельне ліжко Кріштіану Роналду буде продано на аукціоні (+ФОТО)

Вівторок, 02 квітня 2024, 12:44
453
1
0
Готельне ліжко Кріштіану Роналду буде продано на аукціоні (+ФОТО)

Фото: GettyImages

Ліжко, на якому спав Кріштіану Роналду під час нещодавнього візиту до Словенії, продається на аукціоні, а всі отримані кошти підуть на благодійність.

Перебування п'ятикратного володаря "Золотого м'яча" в готелі Grand Plaza в Любляні не було ідеальним для Португалії, оскільки вони зазнали несподіваної поразки з рахунком 2:0. 

Місцеві вболівальники, які сподівалися отримати автограф або побачити футбольну легенду, були розчаровані, оскільки Роналду протягом усього візиту не з'являвся на публіці. Але не варто хвилюватися, адже тепер вони (або будь-який шанувальник Роналду) можуть придбати на аукціоні унікальну пам'ятну річ: саме ліжко.

Готель Grand Plaza у співпраці з телеканалом POP TV виставив ліжко на благодійний аукціон. У своїй заяві вони підкреслили унікальну можливість, яку це дає фанатам, визнавши:

«Ми не знаємо, коли у нас знову буде можливість прийняти Роналду в Словенії».

Фото: Grand Plaza HotelФото: Grand Plaza Hotel

Стартова ціна ліжка CR7 починається з 5 000 євро, але з урахуванням глобальної фан-бази Роналду ця ціна, швидше за все, швидко підніметься. Це шанс для відданого вболівальника стати власником пам'ятної речі, безпосередньо пов'язаної з одним з найвеличніших футболістів усіх часів. 

Джерело: POP TV

Читайте також: Лунін офіційно співпрацюватиме з агентством Polaris Sports

Кепа ставив на "сухі" матчі Луніна: виграв мільйон євро

Національна збірна України зіграє щонайменше 12 матчів до кінця року

453
1
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

PIN-UP

5,0
200К + 250 FS