Поділитись:

Основний гравець Баєра прокоментував інтерес з боку Баварії

Вівторок, 02 квітня 2024, 13:55
258
0
0
Основний гравець Баєра прокоментував інтерес з боку Баварії

фото: Getty Images

Леверкузенський Баєр майже гарантовано здобув перший в історії титул чемпіона Бундесліги, коли на БайАрені здолав Гоффенгайм, вирвавши перемогу з рахунком 2:1.

Крім того, в Der Klassiker мюнхенська Баварія зазнала домашньої поразки з рахунком 2:0, що дозволило дортмундській Боруссії здобути першу перемогу на Альянц Арені за останні дев'ять років, водночас збільшивши відрив Мюнхена від лідера таблиці до 13 очок.

Це призвело до того, що головний тренер Томас Тухель визнав, що для Баварії боротьба за титул закінчилася. Тим не менш, "Рекордсмени" вже починають готуватися до наступного сезону, щоб повернути собі статус найкращої команди Німеччини, і ключовою частиною їхнього плану є перехід Джеремі Фрімпонга з Леверкузена.

Раніше повідомлялося, що чемпіони планували подвійну атаку на нідерландця та Хабі Алонсо, але останній з тих пір пов'язав своє майбутнє з Баєром. Втім, що стосується Фрімпонга, то в інтерв'ю Sky Germany 23-річний захисник залишив своє майбутнє набагато більш відкритим:

«Я просто хочу виграти титул. Я зосереджений на цьому сезоні, тому що відчуваю, що в Леверкузені ми можемо зробити щось велике. Я повністю зосереджений на Баєрі. Але ви ніколи не знаєте, що станеться у футболі в майбутньому. У футболі завжди щось відбувається. Але зараз я повністю сконцентрований на Леверкузені.

 

Баварія - чудова команда, але Леверкузен - це єдине, що має значення для мене на даний момент. Я гравець Леверкузена, і я дуже щасливий, що я тут».

Поточна угода Фрімпонга передбачає, що він залишиться на БейАрені до 2028 року, але в його контракті є пункт про звільнення, який набуває чинності цього літа. Зрозуміло, що в залежності від успіху Леверкузена, захисник може піти за суму від 40 до 45 мільйонів євро.

Тим не менш, перехід до Баварії залишається залежним від того, хто замінить Тухеля. Зважаючи на атакувальний характер Фрімпонга, поки що невідомо, чи зможе він стабільно виступати в більш консервативній четвірці, що залишає його майбутнє поки що відкритим.

Читайте також: Вест Гем - Тоттенгем: прогноз Кріса Саттона на матч АПЛ, 2 квітня 2024

Мбаппе обізвав головного тренера "сучим сином"

258
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

PIN-UP

5,0
200К + 250 FS