Поділитись:

Манчестер Юнайтед готовий заплатити 90 мільйонів євро за бразильського таланта

Вівторок, 02 квітня 2024, 19:41
305
4
0
Манчестер Юнайтед готовий заплатити 90 мільйонів євро за бразильського таланта

Фото: GettyImages

Шістнадцятирічний бразильський нападник Естевао Вілліан на прізвисько "Мессіньо" швидко став популярним у південноамериканському футболі, що спричинило трансферну боротьбу між Манчестер Юнайтед та Реалом. За інформацією Fichajes, Манчестер Юнайтед готовий викласти 90 мільйонів євро, щоб придбати вундеркінда з Палмейраса.

Естевао Вілліан йде по стопах випускників Палмейраса, таких як Ендрік і Габріель Жезус. Його вражаючі результати, серед яких чотири голи та три гольові передачі лише в десяти матчах цього сезону, викликали порівняння з Ліонелем Мессі та принесли йому репутацію майбутньої зірки бразильського футболу.

Стрімкий розвиток Естевао не залишився непоміченим європейськими клубами. Челсі та Барселона також стежать за ним, але, як повідомляється, Манчестер Юнайтед та Реал Мадрид є головними претендентами на нього.  

Фото: GettyImagesФото: GettyImages

Тренер Манчестер Юнайтед Ерік тен Хаг наполягає на підписанні Естевао, розглядаючи підлітка як потенційне довгострокове рішення для свого проблемного правого флангу. Проблеми Джейдона Санчо та Антоні підкреслили слабкість цієї позиції, і Юнайтед готовий викласти всі гроші, щоб виправити це, запропонувавши 90 мільйонів євро.

Джерело: Fichajes

Читайте також: Готельне ліжко Кріштіану Роналду буде продано на аукціоні (+ФОТО)

Довбик визнаний одним із найкращих гравців туру Ла Ліги

Мессі приїхав підписувати контракт з Барселоною (+ФОТО)

Моурінью привітав вболівальника Челсі зі 100-річчям (+ВІДЕО)

305
4
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

PIN-UP

5,0
200К + 250 FS