Поділитись:

Тренер Дженоа: Я радий, що Маліновський зіграв значну частину матчів

П'ятниця, 29 березня 2024, 19:45
408
1
0
Тренер Дженоа: Я радий, що Маліновський зіграв значну частину матчів

фото Getty Images

Головний тренер Дженоа Альберто Джилардіно на пресконференції перед матчем з Фрозіноне підбив підсумки міжнародної паузи для гравців його команди.

Як вам пройшла міжнародна пауза?

 – Хлопці, які залишилися в Пеглі, виконали надзвичайну роботу з фізичної, технічної та тактичної точки зору. Члени збірної прибули в останні кілька днів, такі як Маліновський, Гудмундссон та Васкес. По них будуть оцінки, а от у Вітіньї після матчу з Ювентусом виникли фізичні проблеми.

У Васкеса були невеликі проблеми у збірній?

– З Йоханом ми говорили один з одним. Це була невелика проблема, яка не завдала жодної шкоди. Думаю, що він буде тренуватися сьогодні, а я зроблю оцінки протягом цих 24 годин. З точки зору бажання і рішучості, він гравець, який, якщо ви попросите його принести себе в жертву, то він це зробить і дійсно віддасть все. Він приїхав з довгої подорожі, з різниці в часі. Буде багато аспектів для оцінки, як у випадку з Гудмундссоном та Маліновським. Це оцінки, які я буду робити протягом цих 24 годин.

Наскільки приємно бачити, що Ретегі та Гудмундссон забивають голи за збірну?

– Це дуже приємно і корисно. Це велика заслуга їх і хлопців, які залишилися тут і роблять свій внесок у покращення шляху хлопців, які йдуть у збірну. Я радий, що Маліновський зіграв значну частину матчів, Гудмундссон, який зіграв два важливі матчі. Приємно бачити, що Ретегі забив два м'ячі у збірній, а це немало. Йому потрібно підтримувати такий психологічний стан, щоб завершити чемпіонат якнайкраще. Васкес також багато грав, і Гапс повернувся, граючи 90 хвилин. Він також може допомогти нам завтра.

Зазначимо, що матч Дженоа - Фрозіноне відбудеться в суботу, 30 березня. Старт гри о 16:00 за київським часом.

Читайте також:

Піолі: Наприкінці сезону я скажу вам, що я хотів би зробити

Директор Мілана розповів, яку роль в клубі має Златан Ібрагімовіч

Семен Альтман про обстріл Одеси: Ми всі живі, проте постраждали сильно

408
1
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

PIN-UP

5,0
200К + 250 FS