Поділитись:

Ліверпуль готовий обміняти Александра-Арнольда на зірку мадридського Реала

Четвер, 28 березня 2024, 09:50
2183
1
0
Ліверпуль готовий обміняти Александра-Арнольда на зірку мадридського Реала

Фото: GettyImages

Пошуки Реалом довгострокової заміни Дані Карвахалю можуть привести їх на Енфілд. Хоча Карвахаль демонструє хорошу гру в цьому сезоні, його вік (32 роки) вимагає довгострокового рішення на позиції правого захисника. Кілька захисників Прем'єр-ліги, включаючи Ріса Джеймса з Челсі та Педро Порро з Тоттенгема, були пов'язані з іспанським грандом.

Однак, за деякими даними, йдеться про більш статусну ціль: Трент Александер-Арнольд з Ліверпуля. Англійський футболіст, вихованець академії Ліверпуля, став життєво важливим гравцем у їхній системі.

Цікаво, що переговори про продовження контракту Александера-Арнольда, термін дії якого закінчується у 2025 році, ще не розпочалися. Це підживлює спекуляції щодо можливого переходу.

За інформацією Defensa Central (через The Hard Tackle), Ліверпуль може бути відкритий до обміну Родріго Гоеса. У той час як Реал зацікавлений у 25-річному правому захиснику, Ліверпуль може розглядати Родріго як потенційну заміну Мохамеду Салаху. Однак така складна угода потребуватиме значних переговорів.

Реал Мадрид повинен буде зважити переваги атакувального хисту Александера-Арнольда проти потенційних проблем в обороні. З іншого боку, розставання з талановитим, але нестабільним Родріго також може виявитися непростим рішенням. 

Джерело: Defensa Central

Читайте також: Батько Луїса Діаса натякнув на бажання його сина грати в Ла Лізі

Реал Мадрид планує грандіозне продовження контракту із важливим гравцем

Реал Мадрид та Куртуа привітали Луніна із виходом на Євро-2024

 

2183
1
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

Favbet

4,9
10К