Поділитись:

Батько Луїса Діаса натякнув на бажання його сина грати в Ла Лізі

Середа, 27 березня 2024, 18:41
244
0
0
Батько Луїса Діаса натякнув на бажання його сина грати в Ла Лізі

Фото: GettyImages

Майбутнє зірки Ліверпуля Луїса Діаса на Енфілді стало предметом спекуляцій після того, як його батько, Мане Діас, виявив потенційне бажання колись грати в Іспанії.

27-річний колумбійський вінгер є ключовим гравцем "червоних" з моменту переходу з Порту у 2022 році, забив 22 голи та віддав 13 результативних передач у всіх турнірах. Однак, зважаючи на те, що після відходу Юргена Клоппа наприкінці сезону Ліверпуль очолить новий тренер гравців супроводжує певна невизначеність.

У той час як Мохамед Салах, Трент Александер-Арнольд і Вірджіл ван Дейк вступають в останній рік своїх контрактів, ситуація Діаса ще більше ускладнюється інтересом з боку клубів Ла Ліги, всупереч тому, що його угода розрахована до 2027 року. 

Фото: GettyImagesФото: GettyImages

Ліверпуль, який наразі відстає від лідера ліги Арсеналу на одне очко за десять матчів, все ще претендує на чемпіонство в Прем'єр-лізі та Лізі Європи, де у чвертьфіналі він зустрінеться з Аталантою.

У нещодавньому інтерв'ю Cadena Ser батько Діаса визнав, що на цей час немає конкретного інтересу з боку іспанських клубів. 

«Коли він пішов з Порту, я не знав про серйозні переговори з Реалом чи Атлетіко. Ходили чутки, але нічого конкретного. Підхід Ліверпуля був набагато конкретнішим.

 

Директива була більш точною, щоб Луїс приїхав туди. Була надія, що він зможе приїхати сюди. Фалькао вже був там, Хамес теж.

 

Зрештою, цього не сталося, але не варто втрачати надію. Він грає, і клуби активні».

Враховуючи потенційну зміну керівництва та інтерес з боку Іспанії, ще невідомо, де Луїс Діас гратиме у футбол після завершення поточного сезону. 

Джерело: Cadena Ser 

Читайте також: Реал Мадрид планує грандіозне продовження контракту із важливим гравцем

Рішарлісон: Після ЧС 2022 я шукав в Google інформацію про смерть

Ліверпуль та Барселона пильно стежать за півзахисником Манчестер Юнайтед

244
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

GGBET

5,0
12 000 грн

Favbet

4,9
10000 грн

Vbet

4,8
2500 грн

Slots City

5,0
200 000₴ + 500FS

GGBET

5,0
12 000 грн + 50 FS

PIN-UP

5,0
200 000 грн + 250 FS