Поділитись:

Аналіз букмекерів підвищує шанси на перемогу

Четвер, 21 березня 2024, 10:57
407
4
3
Аналіз букмекерів підвищує шанси на перемогу

фото: Getty Images

Надзвичайно важливий матч відбудеться у місті Зениця 21 березня між Боснією і Герцеговиною та Україною за можливість потрапити у фінал кваліфікаційного турніру. Перемога в якому дозволить брати участь у Чемпіонаті Європи 2024, що відбудеться вже цього літа в Німеччині. Фаворитом цієї пари, хоч і не таким очевидним, є Україна - на БК GG.BET на її прохід коефіцієнт 1,54, що є досить ймовірним варіантом особливо для тих, хто хоче підсилити відчуття емоцій і градус переживання за нашу збірну.

Обидві команди добре розуміють, наскільки відповідальний цей матч, тому для фанатів видовищної гри тут приємного мало, адже прогнозується напружений без багатьох моментів матч, у якому швидше за все голів буде небагато. Хороший варіант ставки – це тотал менше 3,5 голів у цьому матчі, на GG.BET коефіцієнт - 1,3, що є досить хорошим і надійним варіантом, особливо для любителів експресів.

Як би не розвивася матч і яка б команда не забила першою, в будь-якому випадку гра буде дуже обережною з обох сторін. І дуже ймовірно те, що навіть швидкий гол не змусить її розкритися і стати видовищною й результативною.

Україна повинна контролювати гру і хід матчу, методично нагнітати ситуацію у чужій штрафній, при цьому пам'ятати про захист. Боснія буде в основному орієнтована на захист та надію на стандарти чи якусь швидку контратаку, про це потрібно памʼятати підопічним Реброва. На БК Favbet у розділі «спеціальні пропозиції» є можливість поставити на те, що не буде голу у компенсований час за коефіцієнт 1,24. Враховуючи те, що матч прогнозується малорезультативний, то ймовірність голу в компенсований час дуже мізерна - те, що треба для експресу.

Зичимо удачі нашій збірній, надіємося, що у такий важкий для нас час Україна зможе порадувати українців та перемогти.

Читайте також: Україна та плей-оф – спроба номер 8

Тернистий шлях збірної України до Євро-2024

407
4
Надрукувати
мітки:
3 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

PIN-UP

5,0
200К + 250 FS