Поділитись:

Domino's Pizza жорстко потролила Манчестер Сіті за порушення правил фінансового фейр-плей

Вівторок, 19 березня 2024, 10:47
299
0
0
Domino's Pizza жорстко потролила Манчестер Сіті за порушення правил фінансового фейр-плей

У кумедному твіті "Domino's Pizza" згадуються звинувачення Манчестер Сіті у порушенні 115 правил ФФП, які були висунуті проти Ноттінгем Форест.

Прем'єр-ліга зняла з Фореста чотири очки після того, як було встановлено, що він порушив Правила прибутку та сталого розвитку ліги (PSR). Тим часом Сіті наразі перебуває під слідством за 115 порушень правил фінансового фейр-плей (FFP) протягом дев'яти сезонів. Те, що Форест і Евертон були швидко покарані, а Сіті залишився недоторканним, викликало широку критику в англійському футболі, а Домінос став останнім, хто підлив масла у вогонь.

Відома мережа піцерій написала на X: «На відміну від відрахувань очок Прем'єр-ліги, ми доставляємо піцу на Етіхад».

Звичайно, звинувачення на адресу Евертона та Фореста у порівнянні з Сіті відрізняються як за характером, так і за тривалістю. Деякі експерти припускають, що в разі визнання їх винними на них чекає покарання "гірше, ніж виліт", з загрозою повного позбавлення титулів, завойованих за часів шейха Мансура.

За його словами, швидкість і жорстокість, з якою були покарані Форест і Евертон - спочатку "Іриски" були позбавлені 10 очок, а потім після апеляції їх кількість була зменшена до шести - була піддана критиці з боку багатьох. Після рішення, винесеного в понеділок (18.03.), Форест виступив з палкою заявою, в якій вказав на інституційні проблеми у вищому дивізіоні та застеріг клуби, що претендують на вихід до Прем'єр-ліги.

Після відрахування Форест опинився перед дуже серйозною загрозою вильоту з Прем'єр-ліги. Вони опустилися на 18-те місце зони вильоту. Евертон, тим часом, посідає 16-те місце, але знаходиться всього за чотири очки від вильоту, але має гру в запасі.

Вважається, що розгляд справи Сіті щодо ФФП розпочнеться не раніше наступного року, а за деякими оцінками, на його завершення можуть піти роки. З іншого боку, у решти є два тижні на оскарження рішення, яке вони, як очікується, подадуть.

Читайте також: Зірковий гравець Манчестер Сіті хоче повернутись у Бенфіку (+відео)

Тренеру Барселони загрожує подовжена дискваліфікація

299
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

PIN-UP

5,0
200К + 250 FS