Поділитись:

Деякі гравці Челсі вже пошкодували, що підписали контракти на довгий термін

Вівторок, 06 лютого 2024, 14:53
422
0
0
Деякі гравці Челсі вже пошкодували, що підписали контракти на довгий термін

фото: Getty Images

Кажуть, що деякі гравці Челсі вже шкодують про підписання довгострокових контрактів, оскільки втратили віру в грандіозний проект на Стемфорд Брідж.

В останні трансферні вікна "сині" інвестували значні кошти, витративши понад 1 мільярд фунтів стерлінгів (1,3 мільярда доларів) на нові обличчя з того часу, як Роман Абрамович погодився продати клуб у 2022 році. З тих пір на полі в західному Лондоні не відбулося значного прогресу, і команда покірно падає в середину таблиці.

Челсі придбав багато потенціалу, підписавши таких гравців, як Коул Палмер, Енцо Фернандес, Мойзес Кайседо, Михайло Мудрик, Крістофер Нкунку та Ноні Мадуке. За інформацією The Athletic, деякі з новачків шкодують про те, що підписали контракти з важковаговиками Прем'єр-ліги на такий довгий термін, адже вони уклали контракти на сім і вісім років.

Кажуть, що на Стемфорд Брідж існує токсична суміш, коли бачення амбітних власників не поділяється тими, хто знаходиться в роздягальні. Також стверджується, що співвласники Тодд Боелі та Бехдад Егбалі перебувають у не надто дружніх стосунках - хоча Челсі поспішив спростувати такі розмови.

Однак на "синіх" чекає ще більше важливих рішень, адже цього сезону вони скотилися до нижньої половини таблиці Прем'єр-ліги. Через кілька місяців після того, як Маурісіо Почеттіно прийняв кермо влади, виникли питання щодо майбутнього клубу, але очікується, що він протримається принаймні до літа, коли залишиться лише 12 місяців за його угодою.

Кажуть, що деякі гравці Челсі занепокоєні відсутністю тактичних порад, які пропонує тренерська команда, що перебуває під обстрілом, і багато хто "грає з-під палки", і може статися так, що справи в західному Лондоні погіршаться.

Читайте також: Арсенал отримає штраф за велику кількість жовтих карток

Новий рекорд голів за один тур в англійській Прем'єр лізі

422
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

PIN-UP

5,0
200К + 250 FS