Поділитись:

Арсенал отримає штраф за велику кількість жовтих карток

Вівторок, 06 лютого 2024, 09:27
564
0
0
Арсенал отримає штраф за велику кількість жовтих карток

фото: Getty Images

На Арсенал чекає штраф у розмірі 25 000 фунтів стерлінгів після того, як шестеро його гравців отримали дискваліфікацію у матчі з Ліверпулем.

"Каноніри" обіграли лідера ліги Ліверпуль з рахунком 3:1 у запеклому протистоянні, в якому було представлено карточки семи гравцям, включаючи шість жовтих карток і червону для гравця Ліверпуля Ібрагіма Конате. Три з чотирьох захисників Арсеналу, які розпочали гру - Бен Уайт, Вільям Саліба та Габріел - отримали по карточці, а Якуб Ківьор, який вийшов на заміну замість Олександра Зінченка, також побачив своє прізвище у списку. Пізніше Деклан Райс і Кай Хаверц також отримали попередження, довівши кількість жовтих у "канонірів" до шести в одній грі. INews повідомляє, що Прем'єр-ліга накладе штраф у розмірі 25 000 фунтів стерлінгів на північний Лондон за кількість отриманих жовтих карток.

Раніше в цьому сезоні Челсі і Ліверпуль також були оштрафовані за те, що в них отримали попередження щонайменше шість гравців. Тоді вісім гравців Ліверпуля отримали жовті картки проти Тоттенгема у жовтні, а шість гравців "синіх" отримали попередження в матчі проти "Вовків" напередодні Різдва.

Гравці та менеджер Арсеналу Мікель Артета зазнали критики за надмірне святкування після перемоги в матчі. Спортивний ведучий Річард Кіз жорстко розкритикував дії менеджера Арсеналу в кулуарах після свистка на перерву.

Команда Артети наступного разу вийде на поле в рамках Прем'єр-ліги, коли зіграє з Вест Гемом на виїзді.

Читайте також: Новий рекорд голів за один тур в англійській Прем'єр лізі

Хет-трик Фодена: МанСіті переміг Брентфорд українця Ярмолюка

564
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

PIN-UP

5,0
200К + 250 FS