Поділитись:

АПЛ: Борнмут зіграв внічию, Челсі з асистом Мудрика програв, а МЮ розгромив Вест Гем

Автор: Іван Чирко |
Неділя, 04 лютого 2024, 18:08
365
0
0
АПЛ: Борнмут зіграв внічию, Челсі з асистом Мудрика програв, а МЮ розгромив Вест Гем

фото Getty Images

Сьогодні, 3 лютого, о 16:00 за київським часом, в АПЛ стартувало одразу 3 матчі і всі вони завершились з абсолютно різними результатами.

Борнмут приймав Ноттінгем Форест і відзначився швидким голом. Клюйверту вже на 5-й хвилині вдалося замкнути дальню стійку після скидки Сіністери, який на ближній стійці підправив подачу з кутового. Після цього гра перейшла в позиційне русло, де команди по черзі проводили атаки не створюючи багато гостроти. Але на 45-й хвилині Форест знайшов момент, щоб зрівняти рахунок. Хадсон-Одої підібрав м'яч на фланзі, змістився в центр та пробив у дальній кут. 

Другий тайм пройшов, як і більшість першого в позиційній боротьбі, де кожна з команд намагалася краще зіграти в захисті ніж в атаці. Тому логічно, що гра так і дійшла до нічиєї.

Ілля Забарний провів на полі весь матч матч. Статистичні портали Sofascore та WhoScored постати українцю оцінки 6.6 та 6.5 відповідно.

Борнмут 1-1 Ноттінгем Форест

Голи: Клюйверт, 5' - Хадсон-Одої, 45'

Вилучення: Біллінг, 84'

Інша команда з українським слідом, Челсі, приймала Вулвергемтон і теж відзначилась першою. Вже на 19-й хвилині Мойзес Кайседо асистував Палмеру, який в дотив відправив м'яч у ворота. Проте після цього "аенсіонери" пропустили аж 4 голи. Розпочав все Кунья, який намагався з доволі гострого кута пробити у дальній кут, але після рикошету м'яч залетів у ближній. А наприкінці тайму Айнт-Нурі, замикаючи простріл партнера, влучив у ногу Дісасі від якого м'яч і залетів у ворота. 

У другому таймі "вовки" відзначились ще двічі. На 63-й хвилині Нето відпасував в недодачу на Кунью, який з лінії воротарського майданчика "ростріляв" ворота Петровіча, а на 82-й хвилині Кунья реалізував пенальті та оформив хет-трик. На що Челсі відповів голом з кутового. Мудрик подав на ближню стійку, де Тьяго Сілва зрізав м'яч у дальній кут. Але цього було замало, тому Челсі завершує свою домашню безпрограшну серію, яка налічувала 10 матчів у всіх турннірах.

Михайло Мудрик вийшов на заміну на 72-й хвилині та віддав асист. Статистичні портали Sofascore та WhoScored постати українцю оцінки 7.0 та 6.7 відповідно.

Челсі 2-4 Вулвергемптон

Голи: Палмер, 19', Тьяго Сілва, 86' - Кунья, 22', 63, 82' п, Дісасі, 43' (автогол)

Також в цей час грали на "Олд Траффорд" грали Манчестер Ювайтед та Вест Гем. І дещо несподівано тут відбувся розгром, який організцвали Гарначо (дуль) та Гойлунд (гол).

Манчестер Юнайтед 3-0 Вест Гем 

Голи: Гойлунд, 23', Гарначо, 49', 84'

Читайте також:

Олександр Зінченко в стартовому складі Арсенала на центральний матч туру в АПЛ

АПЛ на межі кризи: Евертон і Форест можуть стати об’єктами судових позовів від суперників

Двоє гравців Челсі видалили свої акаунти в Twitter через критику

 

365
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

PIN-UP

5,0
200К + 250 FS