Поділитись:

Власник Ліона Джон Текстор пошкодував, що підписав бразильського вінгера

Субота, 13 січня 2024, 09:20
247
0
0
Власник Ліона Джон Текстор пошкодував, що підписав бразильського вінгера

фото: Getty Images

Ліонський Олімпік підтвердив, що Джеффіньо повернувся в Ботафого за угодою, згідно з якою він перебуватиме в бразильському клубі до 31 грудня 2024 року. 

Бразильський вінгер приєднався до Ліона лише в січні минулого року з Ботафого, але так і не зміг пристосуватися до життя у Франції. Окрім спалахів якості в його 21 виступі за клуб, гравець загалом намагався вплинути на команду. 

Реакція з Бразилії, безсумнівно, буде більш позитивною, ніж тоді, коли гравець поїхав до Франції. Сказати, що вболівальники Ботафого були незадоволені трансфером свого гравця, було б м'яко кажучи применшенням. 

Джон Текстор, який володіє контрольним пакетом акцій обох клубів через свою холдингову компанію Eagles Football Holdings, отримав шквал смертельних погроз від розлючених прихильників бразильської команди. 

Куди потрапить Джеффінью після закінчення терміну оренди, ще належить побачити. Ліон сподіватиметься, що їхній гравець продовжить свій розвиток на батьківщині, але не виключено, що ця угода може стати прелюдією до постійного переїзду вінгера до Бразилії. 

Читайте також: Ліга 1: прогноз Конкурента на 14 січня 2024

Клуб третього дивізіону Франції намагається вирішити проблеми із полем, щоб прийняти ПСЖ

247
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

PIN-UP

5,0
200К + 250 FS