Поділитись:

Клуб третього дивізіону Франції намагається вирішити проблеми із полем, щоб прийняти ПСЖ

П'ятниця, 12 січня 2024, 16:28
235
0
0
Клуб третього дивізіону Франції намагається вирішити проблеми із полем, щоб прийняти ПСЖ

фото: Getty Images

Орлеан замінить своє поле зі кусочками скла, щоб встигнути провести матч Кубка Франції проти Парі Сен-Жермен наприкінці цього місяця. 

Національна команда третього рівня Орлеан не грала на власному стадіоні Ла-Суар більше місяця після того, як операція із заміни газону пішла не за планом, і кусочки скла розлетілися по полю. У нинішньому стані поле, звісно, непридатне для гри. 

Було вжито заходів, щоб дозволити Орлеану прийняти ПСЖ в суботу 20 січня. Поле повністю переробляють, проводячи "скальпування". Цей процес було розпочато на початку цього тижня. Потім поле буде знову відшліфоване, сподіваємось, цього разу без скла, до того, як прибудуть нові рулони газону. 

«Ми робимо все, щоб тут можна було грати», - сказав генеральний директор Орлеана Рейнальд Берг, додавши, що погодні умови мають бути помірними і сухими для того, щоб можна було перестелити газон. Це гонка на випередження, адже до матчу з ПСЖ залишилося всього вісім  днів, а в четвер (18.01.) клуб-господар повинен підтвердити стадіон, на якому відбудеться матч Кубка Франції. 

Читайте також: Ренн виступив з різкою заявою після несанкціонованого від'їзду Неманьї Матича

Ліон затвердив П'єра Сажа на посаді головного тренера до кінця сезону

235
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

PIN-UP

5,0
200К + 250 FS