Поділитись:

Гвардіола розкритикував своїх гравців за втрату очок з Крістал Пелас

Понеділок, 18 грудня 2023, 14:48
215
0
0
Гвардіола розкритикував своїх гравців за втрату очок з Крістал Пелас

Фото: GettyImages

Манчестер Сіті зіграв у нічию 2:2 з Крістал Пелас, втративши два очки в боротьбі за чемпіонство. Пеп Гвардіола звинуватив своїх гравців у поганому контролі гри та недисциплінованості.

Сіті виглядав переможцем, коли вів 2:0 за 15 хвилин до кінця матчу на Етіхаді. Але Матета забив гол для Пелас, а Олісе реалізував пенальті на 95-й хвилині. Гвардіола сказав після гри:

«У нас було достатньо шансів, щоб забити більше голів… У них було 10 гравців у штрафному, це важко! Вони не хотіли виходити, а в останні хвилини, коли було 2:1, вони зробили одну-дві атаки, завжди мали емоції, і ми повинні були краще контролювати гру!»

Про пенальті, який зумовив Фоден, сфоливши на Матету, Гвардіола сказав:

«Не призначайте цей пенальті, і гра буде закінчена. Якби Філ [Фоден] тримав м'яч, або Бернардо [Сілва] тримав м'яч, гра була б закінчена. Після цього у них з'являється сила. Нападники, фізична підготовка Крістал Пелас завжди була дуже, дуже, дуже хорошою».

Фото: GettyImagesФото: GettyImages

Сіті виграв лише одну з останніх шести матчів у Прем’єр-лізі, і не перемагав у трьох останніх домашніх матчах. Незважаючи на це, нічия Ліверпуля з Манчестер Юнайтед у неділю означає, що чемпіони відстають лише на п’ять очок від лідера Арсеналу.

Сіті відволічеться від своїх внутрішніх проблем, вилітаючи до Саудівської Аравії на Клубний чемпіонат світу ФІФА. У вівторок, 19 грудня, вони зіграють з японським клубом Урава Ред Даймондс у півфіналі.

Читайте також: Він грає за клуб, який виграв один титул за 30 років! - Рой Кін відповів на слова ван Дейка

🔥АПЛ: Тоттенгем, Ньюкасл і Ліверпуль полюють на захисника леверкузенського Баєра

Капітан Лутона Том Локкер одужує в лікарні після зупинки серця посеред матчу

215
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

PIN-UP

5,0
200К + 250 FS