Поділитись:

🤯На Кріштіану Роналду подали до суду!

Середа, 29 листопада 2023, 13:12
160
0
0
🤯На Кріштіану Роналду подали до суду!

Фото: GettyImages

На суперзірку збірної Португалії та Аль-Насср Кріштіану Роналду подали до суду за просування суперечливої криптовалютної біржі Binance.

Проти 38-річного португальського футболіста подали колективний позов позивачі Майкл Сайзмор, Майкі Вонгдара та Гордон Льюїс, які стверджують, що зазнали серйозних збитків від його просування криптовалюти Binance, - повідомляє Coin Telegraph.

У 2022 році Binance оголосила про багаторічну угоду з Роналду, щоб просувати серію його власних не взаємозамінних токенів (NFT). У скарзі стверджується, що користувачі, які зареєструвалися завдяки просуванню платформи Роналду, з більшою ймовірністю використовували Binance з інших причин, наприклад, для інвестування в нібито "незареєстровані цінні папери".

У заяві, поданій до окружного суду США у Флориді 27 листопада щодо причетності Роналду до Binance, стверджується:

«Рекламні акції Роналду вимагали або допомагали Binance залучати інвестиції в незареєстровані цінні папери, заохочуючи мільйони своїх послідовників, фанатів і прихильників інвестувати в платформу Binance».

Фото: GettyImagesФото: GettyImages

У позові також стверджується, що Роналду раніше знав або повинен був знати про те, що Binance продає незареєстровані криптовалюти через його інвестиційний досвід і величезні ресурси для залучення зовнішніх радників.

Команда Роналду Аль-Насср наразі посідає друге місце в Саудівській професійній лізі, відстаючи від Аль-Хіляля на 4 очки.

Читайте також:🎥ВІДЕО! Кріштіану Роналду відмовився від несправедливого пенальті

😨Дані Алвесу загрожує дев'ять років ув'язнення за звинуваченням у зґвалтуванні

 Алехандро Гарначо подарував свої бутси вболівальнику Ман Юнайтед - той розплакався

 

 

160
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

PIN-UP

5,0
200К + 250 FS