Поділитись:

😨Дані Алвесу загрожує дев'ять років ув'язнення за звинуваченням у зґвалтуванні

П'ятниця, 24 листопада 2023, 10:15
183
0
0
😨Дані Алвесу загрожує дев'ять років ув'язнення за звинуваченням у зґвалтуванні

Фото: GettyImages

Колишньому захиснику Барселони та збірної Бразилії Дані Алвесу загрожує дев'ятирічний тюремний термін через звинувачення у сексуальному насильстві над жінкою в нічному клубі.

Алвес має постати перед судом в Іспанії за звинуваченням у нападі, який стався у грудні 2022 року в Барселоні. Прокуратура вимагає для колишньої зірки Барселони дев'ятирічного тюремного ув'язнення, повідомляє Mundo Deportivo. Алвес також має сплатити 150 000 євро (130 500 фунтів стерлінгів/ 163 000 доларів США) відшкодування збитків та отримати обмежувальний судовий припис після тюремного ув'язнення. Нагадаємо, що колишній гравець Барселони перебуває у в'язниці з моменту свого арешту в січні.

Алвес спочатку заперечував, що знав жінку, про яку йшлося в телевізійному інтерв'ю. Згодом він сказав, що мав секс зі своєю жертвою за взаємною згодою, але заперечив будь-які протиправні дії.

«У мене дійсно чисте сумління щодо того, що сталося тієї ночі у ванній кімнаті VIP-зони нічного клубу Саттон, - сказав він в інтерв'ю газеті La Vanguardia в червні. 

Дата суду над 40-річним ексфутболістом, який залишається у в'язниці, ще не призначена, а його прохання про звільнення під заставу були відхилені. В Іспанії максимальний термін ув'язнення за зґвалтування становить 15 років.

Читайте також: Реал: оновлена інформація про ушкодження Беллінгема та Кепи

Джерело - захисник Барселони може покинути клуб у січні

😨Валенсія може достроково припинити оренду Яремчука

183
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

PIN-UP

5,0
200К + 250 FS