Поділитись:

Зінченко написав автобіографічну книгу (+ФОТО)

Субота, 25 травня 2024, 09:49
290
0
0
Зінченко написав автобіографічну книгу (+ФОТО)

фото: https://www.instagram.com/zinchenko/

Захисник збірної України та Арсеналу Олександр Зінченко написав автобіографію.

Олександр Зінченко протягом цього сезону займався не тільки грою в футбол, а й написав книгу під назвою «Вірити: Автобіографія», тобто свої мемуари.

Ян Маршалл, директор нон-фікшн видавництва Bloomsbury Trade, заявив, що ця компанія придбала світові права на англомовну та аудіоверсію книги Зінченко у Девіда Лакстона з David Luxton Associates, і сама автобіографія має вийти друком 24 жовтня 2024 року.

«У книзі «Вірити» Зінченко ділиться історією своєї боротьби за здійснення мрії стати професійним футболістом після того, як вторгнення на Донбас у 2014 році залишило його в тяжкому положенні в Росії без можливості повернутися додому в Україну», – приводить опис книги видання The Bookseller.

Маршалл заявив, що ця книга була створена у співпраці з письменником Рафаелем Хонігштайном, і що вона буде виходити далеко за межі звичайних спортивних мемуарів.

Сам Зінченко також прокоментував цю подію, висловивши свої емоції й нагадавши, що він зумів дійти з Радомишля до успіхів у найсильнішому чемпіонаті світу.

«Я ніколи не думав, що можна пройти шлях від маленького містечка в Україні до виступів за Арсенал та Манчестер Сіті у Прем'єр-лізі.

 

Я хотів би розповісти свою історію, щоб надихнути молодих гравців, які починають свою кар'єру, а також усіх тих, хто стикається з викликами у своєму житті».

Олександр також зазначив, що метою книги є й нагадування про те, що в Україні відбувається повномасштабна війна.

Джерело: ukrfootball.ua

Читайте також: Гол Маліновського допоміг Дженоа впевнено перемогти Болонью (+ВІДЕО)

Жирона з хет-триком Довбика та дублем Циганкова рознесла Гранаду (+ВІДЕО)

290
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

PIN-UP

5,0
200К + 250 FS