Поділитись:

Гол Маліновського допоміг Дженоа впевнено перемогти Болонью (+ВІДЕО)

Субота, 25 травня 2024, 08:55
379
1
0
Гол Маліновського допоміг Дженоа впевнено перемогти Болонью (+ВІДЕО)

фото: https://x.com/GenoaCFC

24 травня в рамках фінального 38-го туру Серії А Дженоа вдома перемогла Болонью – 2:0.

Український півзахисник Дженоа Руслан Маліновський розпочав гру з перших хвилин та відзначився голом.

У своєму першому сезоні після повернення до Серії А Дженоа здобула найкращий результат у лізі з сезону 2015/16, обігравши Болонью з рахунком 2:0 на стадіоні Луїджі Ферраріс. Серія "Рособлу" з дев'яти матчів без поразок завершилася поразкою, а для їхнього тренера Тьяго Мотти цей матч став останнім на чолі команди.

Після того, як цього тижня було офіційно оголошено про відхід Мотти, який вперше з 1964 року вивів Болонью до єврокубків (ходять чутки, що його наступним клубом стане Ювентус), його команда, що зазнала поразки від "Бьянконері" з рахунком 3:3, вийшла на поле у сильно зміненому складі.

Уже в перші 15 хвилин господарі поля повели вперед. Аарон Мартін прорвався лівим флангом і виконав простріл на Руслана Маліновського, який влучно пробив лівою ногою у ближній кут воріт.

Після перерви Болонья активніше пішла вперед, але господарі поля зуміли відповісти. Скориставшись помилкою захисника Сама Бейкеми, Альберт Гудмундссон відібрав м'яч і рушив уперед. Захист Болоньї розступився, ісландський форвард зробив пас на Вітінью, який впевнено реалізував момент.

Таким чином, неймовірний сезон Болоньї завершився поразкою. Попри це, команда посіла місце в Лізі чемпіонів наступного сезону, тоді як Дженоа після впевненої перемоги комфортно почуватиметься у найвищому дивізіоні італійського футболу.

Руслан Маліновський вийшов у стартовому складі, забив гол та був замінений на 63 хвилині. Оцінка від Sofascore - 7.4.

Дженоа - Болонья 2:0

Голи: 13' Маліновський Р., 59' Вітінья.

Читайте також: Жирона з хет-триком Довбика та дублем Циганкова рознесла Гранаду (+ВІДЕО)

УПЛ: прогноз Конкурента на матчі 25 травня 2024

379
1
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

PIN-UP

5,0
200К + 250 FS