Поділитись:

Зірка Атлетіка два роки грав зі шматком скла у стопі

Субота, 25 травня 2024, 09:23
201
0
0
Зірка Атлетіка два роки грав зі шматком скла у стопі

фото: https://www.instagram.com/williaaaams11/

Стало відомо про дивну причину нещодавньої хірургічної операції, яку переніс зірка Атлетіка Іньякі Вільямс.

Нападник Вільямс не зіграє у кінцевому матчі сезону проти Райо Вальєкано.

Це сталося після того, як на початку тижня «Лос Леонес» оголосили, що 29-річний футболіст був змушений лягти під ніж, щоб розв'язати болючу проблему зі шрамом на лівій нозі. Спочатку про цю ситуацію мало що повідомлялося, але Ернесто Вальверде розповів, як довго Вільямсу доводилося боротися з дискомфортом.

В інтерв'ю виданню Lezama, головний тренер Атлетіка пояснив, що два роки тому атакувальний гравець став на шматок скла під час відпустки та отримав глибоку рану на стопі лівої ноги.

Після того, як протягом останніх тижнів та ж сама ділянка стала все більш болючою і чутливою, ганський легіонер пройшов медичне обстеження. І, що неймовірно, виявилося, що протягом останніх двох років Вільямс грав зі шматком скла довжиною 2 см, який застряг у його стопі:

«Після фіналу [Копа дель Рей] він зробив МРТ, і виявилося, що в підошві його стопи все ще застрягло скло, тому що, коли його зашивали, вони залишили його всередині.

 

До того ж це був не маленький шматок, а два сантиметри завдовжки, і він був близько до сухожилля. Ми з лікарем почали сміятися, тому що не вірили в це, це було місяць тому, і вони повинні були його видалити.

 

Це дивовижно, але так воно і є!» – поділився Вальверде.

Читайте також: Жирона з хет-триком Довбика та дублем Циганкова рознесла Гранаду (+ВІДЕО)

УПЛ: прогноз Конкурента на матчі 25 травня 2024

201
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

PIN-UP

5,0
200К + 250 FS