Поділитись:

УПЛ: прогноз Конкурента на матчі 25 травня 2024

Субота, 25 травня 2024, 07:58
183
0
0
УПЛ: прогноз Конкурента на матчі 25 травня 2024

фото upl.ua

Ось і настав той день, коли в УПЛ завершиться сезон 2023/2024. Сьогодні відбудеться 7 із 8 матчів 30 туру і в 6 з них буде турнірна інтрига. Тому й стартовий свисток у всіх іграх прозвучить водночас о 15:30, якщо цьому не завадить наш дурнуватий сусід.

Полісся - Шахтар

Господарям сьогодні потрібна лише перемога інакше шансів на потрапляння в єврокубки в них не буде. Та й навіть перемога їм нічого не дасть, якщо Дніпро та Рух не програють у своїх матчах. Тому сьогодні в Житомирі всі дивитимуться не лише на поле, а й в телефони.

Щодо поля, то тут має бути цікаво, оскільки в якому б складі не був Шахтар він гратиме на перемогу. Тим більше в першому колі "гірники" не змогли перемогти "вовків" (0-0), що десь та й мало запам'ятатись. 

Щодо кадрового стану команд, то в Полісся нових втрат немає, а в Шахтаря точно не зіграє Егіналду та й гравці збірної України теж напевно отримають відпочинок.

Букмекери бачать фаворитом цієї гри Шахтар - коефіцієнт 1.57

Ми ж думаємо, що Полісся не програє:

Перемога Полісся - 35%

Нічия - 34%

Перемога Шахтаря - 31%

Зірвати джекпот можна тут

Рух - Динамо

Львів'янам сьогодні вистачить нічиєї для дебютного виходу в єврокубки. А якщо Дніпро-1 втратить очки, а Рух переможе, то "жовто-чорні" ще й можуть зайняти четверте місце, що дозволить їм стартувати в єврокубках на пізнішій стадії. Тому мотивація у львів'ян має бути захмарною.

Натомість Динамо вже точно буде другим, а тому банально дограє сезон і навіть відпустило збірників на відпочинок, що помітно по їх останніх публікаціях в Instagram. Тому сьогодні у Львові, швидше за все, ми побачимо на полі другий склад киян.

Букмекери бачать фаворитом цієї гри Динамо - коефіцієнт 1.90

Ми ж вважаємо, що Рух здобуде перемогу:

Перемога Руху - 47%

Нічия - 30%

Перемога Динамо - 23%

Чорноморець - Дніпро-1

Дніпряни їдуть до Одеси за путівкою в єврокубки, для здобуття якої їм вистачить навіть нічиєї, а перемога гарантує ще й четверте місце. Тому в команди Максимова є всі передумови для вдалого завершення сезону. 

Натомість в Чорноморця єдиною мотивацією сьогодні може бути вдале завершення сезону в домашній грі. Окрім того, одесити в разі перемоги завершать чемпіонат на восьмій сходинці в турнірній таблиці, а якщо втратять очки можуть випасти з топ-10.

Букмекери бачать фаворитом цієї гри Дніпро-1 - коефіцієнт 1.36

Ми ж вважаємо, що Дніпро-1 не програє:

Перемога Чорноморця - 25%

Нічия - 37%

Перемога Дніпра-1 - 38%

Отримати круті бонуси можна тут.

Кривбас - Минай 

Ще один матч, де одній з команд нічого не потрібно з турнірної точки зору. Проте після гри криворіжцям вручатимуть бронзові медалі,  а їх все ж хочеться отримувати в ранзі переможця, а не команди, яка завершила сезон із серією з чотирьох поразок поспіль.

Натомість Минаю потрібно перемагати та сподіватись на те, що Верес, або Оболонь втратять очки, щоб потрапити в зону перехідних матчів. Також є варіант з нічиєю, але тоді потрібно, що Верес програв Металісту 1925. Поразка ж відправить закарпатців у Першу лігу, а якщо Оболонь і Верес переможуть, то будь-який результат цієї гри означатиме виліт для Минаю. Тому сьогодні вболівальники команди Любеновича активно слідкуватимуть не лише за "лисами", а й за паралельними іграми.

Букмекери бачать фаворитом цієї гри Минай - коефіцієнт 2.25

Ми теж думаємо, що Минай не програє:

Перемога Кривбасу - 28%

Нічия - 35%

Перемога Минаю - 37%

Оболонь - Олександрія 

Господарям сьогодні потрібна перемога, щоб гарантувати собі участь в перехідних матчах і не дивитись на результати Вереса та Минаю. Окрім того, у киян є теоретична можливість уникнути ігор з представником Першої ліги. Проте для цього потрібно перемагати з рахунком 6-0 і сподіватись, що Зоря переможе Колос з рахунком 5-0. Тобто киянам треба відіграти різницю в 10 голів з ковалівцями, що саме по собі звучить фантастично, враховуючи ще й той факт, що Оболонь в цьому сезоні УПЛ навіть 3 голи в одному матчі не забивала.

Олександрія ж вже гарантувала собі місце в еліті на наступний сезон, а тому гратиме за власний престиж і якнайвище місце в середині таблиці, оскільки вона може завершити цей тур на будь-якій позиції в межах 8-12 місць.

Букмекери бачать фаворитом цієї гри Оболонь - коефіцієнт 1.90

Ми ж думаємо, що Оболонь не програє:

Перемога Оболоні - 34%

Нічия - 33%

Перемога Олександрії - 33%

Металіст 1925 - Верес

Єдиний матч туру в якому вирішується доля обох команд, оскільки обидва його учасники борються за виживання, але розклади в них різні. Вересу може вистачити для участі в перехідних матчах нічиєї, але для цього потрібно, щоб Минай не переміг Кривбас, або Оболонь програла Олександрії. Перемога ж в будь-якому разі гарантує рівненцям участь в плей-оф за збереження прописки в УПЛ.

Натомість для Металіста 1925 діє лише один сценарій. Команді Скрипника для участі в перехідних матчах треба власна перемога і поразка Минаю. Будь-який інший розклад подій відправить їх в Першу лігу.

Букмекери бачать фаворитом цієї гри Верес - коефіцієнт 2.35

Ми вважаємо, що Верес не програє:

Перемога Металіста 1925 - 30%

Нічия - 33%

Перемога Вереса - 37%

Зоря - Колос

Матч, який лише при якомусь фантастичному сценарії може мати турнірне значення. Цей сценарій розписаний в анонсі гри Оболоні, а тому не будемо повторюватись.

Та все ж мотивація має бути більшою у ковалівців, оскільки після призначення головним тренером команди Олександра Поздєєва вони програли всі 4 матчі. Це звісно ж деморалізує, а тому перед відпусткою хочеться здобути першу перемогу під керівництвом нового коуча. Та й взяти реванш у Зорі, оскільки матч першого кола, який мінімально виграла Зоря (1-0), був перенесений і зіграли вони його зовсім нещодавно, коли тренером Колоса вже був Поздєєв. 

Натомість луганці можуть шукати мотивацію лише в бажанні завершити сезон на гарній ноті. Ну і можливості зайняти восьме місце в турнірній таблиці в разі перемоги, оскільки залежно від результату Зоря може посісти будь-яку сходинку турнірки в проміжку 8-12 місць.

Також зазначимо, що ця гра відбудеться в Ковалівці, бо арену Лівий Берег Зоря ділить із Металістом 1925 і саме він там зіграє сьогодні. А стадіон Динамо імені В. Лобановського, який заявлений Зорею, як резервний, зараз недоступний, бо там відбувається зміна газону. 

Букмекери бачать фаворитом цієї гри Зорю - коефіцієнт 2.15

Ми ж думаємо, що Колос не програє:

Перемога Зорі - 33%

Нічия - 33%

Перемога Колоса - 34%

Читайте також:

Битва за єврокубки – молодість Руху чи гроші Полісся

Дніпро-1 розсипається на очах - кінець вже близько?

ЛНЗ завершив сезон мінімальною перемогою над Ворсклою

183
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

PIN-UP

5,0
200К + 250 FS