Поділитись:

Кейн з насмішкою відмовився підписувати футболку Арсенала (+ВІДЕО)

Вівторок, 21 травня 2024, 15:48
339
0
0
Кейн з насмішкою відмовився підписувати футболку Арсенала (+ВІДЕО)

Джерело фото: https://www.instagram.com/p/C3yiuvLIApO/?utm_source=ig_web_copy_link&igsh=MzRlODBiNWFlZA==

Навіть перебуваючи в мюнхенській Баварії, Гаррі Кейн зберігає теплі почуття до свого колишнього клубу Тоттенгем. Нападник збірної Англії відмовився підписувати футболку принципового суперника - Арсенала.

Найкращий бомбардир в історії "шпор" у юнацькому віці тренувався в академії "канонірів", але професійна кар'єра склалася саме на північному заході Лондона, в білій футболці. Влітку 2023 року професійні шляхи розійшлися, проте емоційний зв'язок залишився.

Кейна назавжди будуть асоціювати з Тоттенгемом, попри теперішні виступи в Бундеслізі за мюнхенський гранд. У своєму дебютному сезоні він забив 44 голи, підтримуючи високу результативність навіть далеко від дому.

Вболівальники вирішили перевірити відданість Кейна, запропонувавши йому підписати цілу гору футболок Тоттенгема, а також підкинули для жартів футболку Арсенала. Капітан збірної Англії відкинув її убік, усміхаючись:

«Що це? Я таке не підписуватиму. Ви помилилися з футболкою!»

 

@fanatics And to the bin the Arsenal kit goes #HarryKane #WillTheySignIt #BayernMunich #Arsenal ♬ original sound - Fanatics

За час свого перебування в Тоттенгемі Кейну не вдалося здобути довгоочікуваних трофеїв, і ця невдача переслідує його й у Баварії. Водночас контракт форварда діє до 2027 року, і він не звертає уваги на чутки про можливе швидке повернення до Англії.

Читайте також: Тоні Кроос сенсаційно завершить кар'єру після Євро-2024

ПСЖ випередив Реал Мадрид у боротьбі за молодого захисника

Відомі подробиці та суми виплачених бонусів гравцям Зорі

339
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

GGBET

4,9
12К+ 50 FS

PIN-UP

5,0
200К + 250 FS