Поділитись:

ПСЖ випередив Реал Мадрид у боротьбі за молодого захисника

Вівторок, 21 травня 2024, 15:26
259
0
0
ПСЖ випередив Реал Мадрид у боротьбі за молодого захисника

Джерело фото: https://x.com/PSG_inside/status/1791799578796142867

Несподіваний поворот у трансферній гонитві за перспективним захисником. За даними видання Sports Zone, ПСЖ досягнув принципової домовленності з Ліллем щодо трансферу 18-річного Лені Йоро.

Останнім часом точилися розмови про можливий перехід Йоро до Реала. Вболівальники "вершкових" бачили його у складі своєї команди, проте іменитий французький клуб вирішив обрати іншу стратегію.

За інформацією джерела, сума трансферу може скласти близько 50 мільйонів євро. Сам Йоро, за чутками, віддає перевагу переходу до Реала, але за відсутності конкретної пропозиції, готовий розглянути варіант з ПСЖ.

Охолодження інтересу Реала до молодого захисника пояснюється політикою клубу, який робить ставку на вихованців власної академії. Талановиті Рафа Марін та Мігель Гут'єррес цілком можуть стати важливими гравцями для Карло Анчелотті у майбутньому.

Крім того, успішний виступ команди в поточному сезоні дозволяє керівництву не поспішати з дорогими трансферами. Анчелотті нещодавно заявив, що має "найкращий склад" у своїй тренерській кар'єрі, тому посилення відбуватимуться точково та після ретельного аналізу.

ПСЖ, вочевидь, готовий йти ва-банк за Йоро, проте Реал навряд чи вступить у трансферну війну. Іспанський клуб робить ставку на молодь та не хоче переплачувати за гравців.

Хоча талант Йоро вже не підлягає сумніву, на даний момент Реал Мадрид не бачить гострої необхідності його підписувати. Можливо, ситуація зміниться, але поки що перевага на боці парижан.

Джерело: Sports Zone

Читайте також: Тоні Кроос сенсаційно завершить кар'єру після Євро-2024

Мама Мбаппе натякнула на трансфер сина до Реала (+ВІДЕО)

Ключовий півзахисник Реала пропустить фінал Ліги чемпіонів

259
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

PIN-UP

5,0
200К + 250 FS