Поділитись:

Відомі подробиці та суми виплачених бонусів гравцям Зорі

Вівторок, 21 травня 2024, 14:58
256
0
0
Відомі подробиці та суми виплачених бонусів гравцям Зорі

Фото: ФК Зоря

Після довгих очікувань футболісти та персонал Зорі отримали бонуси за завоювання третього місця в минулому сезоні УПЛ. Як повідомив спортивний журналіст Михайло Співаковський, загальна сума виплат склала значну суму, завдяки якій деякі гравці зможуть "змовити собі в Америці Теслу".

Виплата бонусів затягнулася через фінансові труднощі клубу. Однак 19 травня, "настав день Х", і гравці Зорі отримали свою винагороду. За словами Співаковського, мова йде про дві частини бонусів: перша - за перемогу над Брейдабліком (1:0, 4:0), яка гарантувала вихід до групового етапу Ліги конференцій, а друга - саме за бронзові медалі УПЛ.

Розмір бонусів залежав від кількості зіграних матчів.

«За моєю інформацією розраховувався він справедливо, адекватно – за кількістю часу, який гравці проводили на полі. Як мені сказали, це десь одна тисяча у валюті за один повністю зіграний матч», - повідомив Співаковський в ефірі YouTube-каналу "ТаТоТаке".

Таким чином, футболіст, який провів 25-30 матчів, міг отримати суму, достатню для придбання електромобіля Tesla в США.

Нагадаємо, що в груповому етапі Ліги конференцій Зоря посіла третє місце, здобувши 7 очок. Їх суперниками були Маккабі Тель-Авів, Гент і Брейдаблік.

В цьому сезоні УПЛ Зоря йде на дев'ятому місці за тур до фінішу, маючи 32 очки. 25 травня вони зіграють проти Колоса в останньому поєдинку кампанії 2023/24.

Джерело: ТаТоТаке

Читайте також: В УПЛ назвали найкращого гравця та тренера 29-го туру

У вирішальному матчі сезону УПЛ не буде VAR

Екснападник збірної України отримав нагороду від Залужного (+ФОТО)

256
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

PIN-UP

5,0
200К + 250 FS