Поділитись:

Пушич після матчу з Дніпром-1: Зовсім немає сенсу говорити про гру

Понеділок, 20 травня 2024, 11:01
629
0
0
Пушич після матчу з Дніпром-1: Зовсім немає сенсу говорити про гру

фото ФК Шахтар

Головний тренер Шахтаря Маріно Пушич на пресконференції після матчу з Дніпром-1 (1-1) прокоментував умови в яких довелось грати командам.

– Було багато повітряних тривог. Як це вами сприймалося і чи немає після цього якогось побоювання щодо подальшої роботи в Україні?

– Сьогодні річ була не в грі. Скажу так, бо коли тобі доводиться грати в таких умовах, це, безсумнівно, дуже важко для обох команд. Хочу зазначити, що я дуже пишаюся своїми гравцями, які виходили сьогодні, бо ми вже оформили дубль, провели фантастичну єврокампанію і все одно виконали свій футбольний обов’язок, що нам вдалося досить добре. Але це не про гру, зовсім немає сенсу говорити про гру. Обставини важкі для всіх нас, і ми маємо радіти можливості грати у футбол, але коли ми вже граємо, було б краще не мати перерв, бо такі тривалі матчі – це дуже складно всім. І це, звісно, не дуже добре впливає на футбол. Я думаю, що корисно було б обміркувати те, в яких умовах доводиться грати, якщо зараз, на жаль, така ситуація. Треба ще раз переглянути питання про місце проведення матчів, тому що це не добре для футболу загалом, – думаю, усі це розуміють і погоджуються. Але я маю ще раз похвалити обидві команди за таку тривалу гру, за намагання перемогти та конкурувати одна з одною. Тому похвала обом командам та велика похвала моїм гравцям, які вже всього досягли, але все одно боролися, щоб перемогти в цій грі за таких обставин. Велика повага їм, а також суперникам, їм теж доводилося грати в таких самих умовах. Тому повага футболістам та, звісно, усім тренерам. І я сподіваюся, що Федерація знайде рішення цьому питанню: можливо, треба грати в областях, де не так багато тривог, бо скажу ще раз: майже неможливо вимагати від гравців показувати результат за таких умов.

Нагадаємо, що Шахтар ще в минулому турі гарантував собі титул чемпіона УПЛ, здолавши Динамо (1-0).

Читайте також:

Де дивитись матч Євро-2024 Сербія - Україна

Результати матчів 29 туру УПЛ: боротьба за єврокубки та виживання продовжується

Юрист пояснив, чи може Усик зіграти за Полісся в матчі із Шахтарем

629
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

PIN-UP

5,0
200К + 250 FS