Поділитись:

Легендарні гравці Реала підпишуть нові контракти з клубом

Неділя, 19 травня 2024, 11:25
282
0
0
Легендарні гравці Реала підпишуть нові контракти з клубом

фото: https://x.com/realmadrid

Лука Модріч погодився залишитися в Реалі, а Тоні Кроос, як очікується, підпише нову угоду, поклавши край спекуляціям щодо їхнього майбутнього в клубі.

Двоє з найбільш знакових гравців Реала за останнє десятиліття, як повідомляється, залишаться в Іспанії ще на один сезон. У Модріча та Крооса цього літа закінчуються угоди, але вони хочуть залишитися в команді Карло Анчелотті. Marca повідомляє, що президент Флорентіни Перес особисто стежить за тим, щоб продовження контрактів було узгоджено з обома гравцями.

У звіті йдеться про те, що президент клубу втрутився і саме він ставить останні крапки над «і» в угодах, щоб утримати обох гравців. Перес провів різні зустрічі з дуетом і домовився про продовження контракту з Модрічем на один рік, в той час, як Кроосу запропонували нову угоду.

Попри те, що їхні хвилини на полі були обмежені в цьому сезоні, Модріч і Кроос принесли в Реал незамінний рівень досвіду і лідерства. Їхні настанови та менталітет переможця гарантують, що "вершкові" продовжать змагатися на найвищому рівні.

З їхнім майбутнім, здавалося б, все вирішено, і вся увага прикута до фіналу Ліги чемпіонів, який відбудеться 1 червня. Мадридський Реал змагається за рекордну 15-ту перемогу у фіналі, а Модріч і Кроос можуть здобути свої п'ятий і четвертий титули відповідно.

Читайте також: Арсенал - Евертон: прогноз Кріса Саттона на матч АПЛ, 19 травня 2024

Баварія шокуюче поступилась Гоффенгайму та втратила друге місце в Бундеслізі (+ВІДЕО)

282
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

PIN-UP

5,0
200К + 250 FS