Поділитись:

Кіліан Мбаппе обговорив життя в Мадриді з зірками Реала

Неділя, 19 травня 2024, 14:15
403
0
0
Кіліан Мбаппе обговорив життя в Мадриді з зірками Реала

фото: https://www.instagram.com/k.mbappe/

Майбутня зірка мадридського Реала Кіліан Мбаппе вже встиг поспілкуватися з кількома високопоставленими членами першої команди клубу, щоб обговорити, що чекає на нього в іспанській столиці.

Ім'я фронтмена Мбаппе, звичайно ж, повернулося на перші шпальти заголовків іспанської столиці протягом останнього тижня На своїх сторінках у соціальних мережах Мбаппе оприлюднив розлоге відеозвернення, в якому нарешті офіційно оголосив про свій літній відхід з Парі Сен-Жермен.

Після місяців переговорів між сторонами, 25-річний футболіст став останнім поповненням команди Карло Анчелотті в Реалі, і про це потрібно лише оголосити.

І, як згадувалося вище, саме це спонукало Мбаппе розпочати прямий контакт з тими, кого він незабаром назве партнерами по команді на клубному рівні.

Згідно з повідомленням Relevo, після обміну повідомленнями з кількома членами команди "Лос Бланкос", французький легіонер «розпитав про деякі деталі міста та клубу».

У центрі уваги в цих розмовах був бразильський дует Вінісіуса і Родріго, з якими Мбаппе вже може похвалитися міцними дружніми стосунками.

Своєю чергою підтверджено, що в роздягальні готові зустріти свого нового партнера по команді «з розпростертими обіймами», хоча основна увага в Мадриді зосереджена на майбутньому фіналі Ліги чемпіонів.

Читайте також: Баварія шокуюче поступилась Гоффенгайму та втратила друге місце в турнірній таблиці (+ВІДЕО)

Валенсія - Жирона: прогноз Конкурента на матч Ла Ліги, 19 травня 2024

403
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

PIN-UP

5,0
200К + 250 FS