Поділитись:

УПЛ: прогноз Конкурента на матчі 19 травня 2024

Неділя, 19 травня 2024, 07:58
217
0
0
УПЛ: прогноз Конкурента на матчі 19 травня 2024

фото upl.ua

За регламентом матчі в останніх двох турах УПЛ мають гратись в один час. Винятки можуть робитись тільки для тих ігор, які не мають турнірного значення. Саме тому Динамо та Кривбас грали вчора, а ЛНЗ та Зоря сьогодні зіграють трішки раніше за інших. Загалом же інтриг у нас ще вистачає, оскільки відомі тільки медалісти, а ще потрібно визначити 2 команди, які зіграють в єврокубках та тих хто вилетить і зіграє в перехідних матчах. Сьогодні може багато, що вирішитись, або навпаки інтриги стане ще більше.

ЛНЗ - Зоря

Неділя 19 травня, 13:00

Єдиний матч дня, який не впливає на щось важливе. Проте обидві команди ще змагаються за якнайвищі місця в середині турнірної таблиці. До матчу ЛНЗ підходить на сьомому місці й в разі перемоги може остаточно гарантувати його собі, але для цього ще потрібна буде втрата очок Чорноморця в грі з Рухом. Зоря ж в разі перемоги, якраз зрівняється по очках із ЛНЗ та обійде його в турнірній таблиці. Таким чином локальні завдання в обох команд ще можуть бути, а ось глобальні вони вже вирішили. Тому можна чекати яскравого, атакувального футболу.

Також зауважимо, що в цьому матчі точно не зіграють Вантух із Зорі та Насонов і Каплієнко із ЛНЗ, оскільки всі вони дискваліфіковані.

Букмекери бачать фаворитом цієї гри Зорю - коефіцієнт 2.30

Ми ж думаємо, що ЛНЗ не програє:

Перемога ЛНЗ - 35%

Нічия - 34%

Перемога Зорі - 31%

Зірвати джекпот можна тут

Дніпро-1 - Шахтар

Неділя 19 травня, 15:30

У минулому сезоні ці команди теж грали в передостанньому турі, але тоді це був чемпіонський матч, який Шахтар виграв з рахунком 3-0 та оформив чемпіонство. В цьому ж сезоні Дніпро-1 може лише згадувати торішнє срібло, оскільки зараз команда веде боротьбу за потрапляння до єврокубків. Натомість Шахтар вже чемпіон і приїхав до Дніпра-1 без турнірної мотивації та ще й після двох поспіль святкувань, бо за тиждень команди встигла стати чемпіоном та виграти Кубок.

Тому цей матч має велике значення лише для господарів, які зараз йдуть четвертими в турнірній таблиці та випереджають Полісся і Рух лише на 2 бали. Таким чином сьогодні їм дуже потрібна перемога. Натомість Шахтар може шукати мотивацію, хіба що в спробі реваншу за поразку в першому колі (1-3), або бажанні продовжити рекордну переможну серію, яка зараз налічує 15 матчів.

Букмекери бачать фаворитом цієї гри Шахтар - коефіцієнт 1.60

Ми ж думаємо, що більш мотивований Дніпро-1 не програє:

Перемога Дніпра-1 - 35%

Нічия - 35%

Перемога Шахтаря - 30%

Верес - Олександрія 

Неділя 19 травня, 15:30

А ось це вже один із тих матчів, де обом командам потрібен результат. Верес нині випереджає Минай та Металіст 1925, які  перебувають в зоні вильоту лише на 2 бали, що при поразці сьогодні може опустити їх в зону прямого вильоту. Натомість перемога і втрата очок конкурентами може гарантувати участь в перехідних матчах. Олександрія ж випереджає зону перехідних матчів на 4 бали й перемога гарантує їй спокійне життя перед останнім туром. Поразка ж може дати шанс Оболоні з якої "містяни" зіграють в останньому турі та ще й на виїзді.

Таким чином виходить, що обидві команди мають грати лише на перемогу. Проте Верес робитиме це в повному складі, а в Олександрії є купа кадрових проблем. Калюжний дискваліфікований, Кулаков травмований і вони точно не зіграють. Також під питанням участь в матчі Логінова, Савченка, Шулянського, Білошевського, Смирного та Беляєва.

Букмекери бачать фаворитом цієї гри Верес - коефіцієнт 2.50

Ми теж думаємо, що Верес не програє:

Перемога Вереса - 37%

Нічия - 34%

Перемога Олександрії - 29%

Отримати круті бонуси можна тут.

Минай - Колос

Неділя 19 травня, 15:30

Ще один матч борців за виживання. Ось тільки Минай змагається за участь в перехідних матчах, а Колос за уникнення їх. Поки що закарпатцям важче з виконанням їх завдання. Так, вони все ще в боротьбі, оскільки відстають від Вереса всього на 2 бали, але з цього також стає зрозуміло, що не все залежить від них. Колос же сам творець своєї долі, а тому вже сьогодні може гарантувати собі місце в середині турнірної таблиці.  Для цього йому потрібно перемогти та чекати втрати очок від Оболоні в грі з Ворсклою, що цілком може статись.

Окрім того, гості точно мають бажання перервати свою 4-матчеву серію без перемог та нарешті виграти під керівництвом Поздєєва. Щоправда, їм доведеться це робити без дискваліфікованого Салабая. До речі, з тієї ж причини Минаю сьогодні не допоможе його капітан - Петько.

Букмекери бачать фаворитом цієї гри Колос - коефіцієнт 2.30

Ми ж вважаємо, що Минай переможе:

Перемога Минаю - 40%

Нічия - 30%

Перемога Колоса - 30%

Металіст 1925 - Полісся

Неділя 19 травня, 15:30

Для обох команд прийнятним результатом у цій грі є лише перемога, бо поразка і навіть нічия можуть бути для них фатальними. Металіст 1925 зараз останній в турнірній таблиці й відстає від зони перехідних матчів на 2 бали, а в останньому турі грає з Вересом. Тому йому важливо набрати не менше очок ніж рівненці та сподіватись на втрату балів від Минаю при власній перемозі, бо закарпатці мають перевагу в очних іграх. Полісся ж теж має лише перемагати й надіятись на Чорноморець та Шахтар і те що вони відберуть очки в Руха та Дніпра-1 відповідно, або хоча б когось одного з них. Тоді житомирці зможуть піднятись в зону єврокубків, оскільки зараз вони шості та поступають за додатковими показниками Руху і відстають на 2 бали від Дніпра-1.

Букмекери вважають фаворитом цієї гри Полісся - коефіцієнт 1.95

Ми теж думаємо, що Полісся переможе:

Перемога Металіста 1925 - 25%

Нічия - 30%

Перемога Полісся - 45%

Рух - Чорноморець

Неділя 19 травня, 15:30

Рух має перемагати, аби залишитись в зоні єврокубків, а в разі поразки Полісся він і взагалі може достроково вийти до них. Також львів'яни в разі поразки Дніпра-1 від Шахтаря можуть вийти на 4 місце. Тому мотивації в них хоч відбавляй і це ще й при грі перед власними вболівальниками та з поверненням до основи двох центральних захисників Дідика і Слюбика, які відбули дискваліфікацію. Натомість Чорноморець вже гарантував собі збереження прописки в УПЛ і може догравати сезон, шукаючи мотивацію хіба що в боротьбі за сьоме місце в турнірній таблиці та бажанні взяти реванш за прикру поразку в першому колі (2-3).

Букмекери бачать фаворитом цієї гри Рух - коефіцієнт 1.66

Ми теж думаємо, що Рух переможе:

Перемога Руха - 57%

Нічия - 24%

Перемога Чорноморця - 19%

Ворскла - Оболонь

Неділя 19 травня, 15:30

Ворсклі навіть нічиєї вистачить, щоб гарантувати собі збереження прописки в УПЛ, але для цього полтавцям потрібно перервати серію із 6 поразок поспіль. Остання з яких була у фіналі Кубка України з Шахтарем (1-2), але при цьому "зелено-білі" зіграли у Рівному досить сильно, особливо враховуючи рівень опозиції. Тому не все так безнадійно у Полтаві, як може здатись.

В Оболоні ж думок про безнадійність не може й бути, бо команда має серію із 6 матчів без поразок. Так, 5 із них завершились внічию, але це дозволяє "пивоварам" випереджати зону вильоту на 4 бали та все ще мати надії на уникнення перехідних матчів. Щодо першого, то перемога гарантує киянам уникнення прямого вильоту, а ось із виходом із зони перехідних матчів все складніше, бо тут потрібно сподіватись на допомогу суперників, оскільки до найближчого Колоса Оболоні 3 бали.

Букмекери вважають фаворитом цієї гри Ворсклу - коефіцієнт 2.15

Ми думаємо, що Ворскла не програє:

Перемога Ворскли - 35%

Нічия - 34%

Перемога Оболоні - 31%

Читайте також:

Динамо у матчі медалістів УПЛ перемогло Кривбас

Стало відомо, як транслюватимуть 29-й тур УПЛ

Топ-5 гравців, які розкрились в поточному сезоні УПЛ

217
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

PIN-UP

5,0
200К + 250 FS