Поділитись:

Динамо у матчі медалістів УПЛ перемогло Кривбас

Субота, 18 травня 2024, 17:27
197
0
0
Динамо у матчі медалістів УПЛ перемогло Кривбас

фото ФК Динамо Київ

У суботу, 18 травня, Динамо в рамках 29 туру УПЛ приймало в Києві Кривбас та у результативному матчі здобуло перемогу над криворіжцями.

Обидві команди активно розпочали матч з бажанням не захищатись, а атакувати, що спочатку призвело до вбивчого моменту в Кривбасу з кількома ударами по воротах, який його не реалізував та й Соса перед цим заліз в офсайд. Натомість Динамо відповіло заробленим пенальті – постарався Ярмоленко. Одинадцятиметровий впевнено реалізував Ванат, а ще через 2 хвилини Шапаренко виконав сольний прохід, який завершився голом. Все це відбулось в перші 6 хвилин матчу, а далі Кривбас поступово заволодів ініціативою, що вилилось в моменти біля воріт господарів. Один з них криворіжцям вдалось реалізувати зусиллями Твердохліба, який на 19 хвилині замкнув навіс Бандейри.

Перед стартом другого тайму Буяльський замінив Сироту в складі Динамо, завдяки чому кияни змінили схему, повернувшись до гри з двома центральними захисниками. Також через пошкодження був замінений Ярмоленко. Зміна схеми допомогла киян вирівняти гру, яка в другому таймі стала більш закритою і моменти вже не виникали з такою частотою, як це було в першій половині гри. А на 60 хвилині сталась ще одна вимушена заміна в Динамо, оскільки травму отримав Шапаренко. 

Надалі гра проходила в тому ж руслі, а на 80 хвилині Динамо забило третій гол. Після флангової подачі та скидки Волошина м'яч у пусті ворота відправив Дубінчак. Після чого обидві команди мали моменти, щоб збільшити рахунок на табло, але забити ще нікому не вдалось.

УПЛ, 29 тур

Динамо 3-1 Кривбас

Голи: Ванат, 4' (пен.), Шапаренко, 6', Дубінчак, 80' - Твердохліб, 19'

Стартові склади:

Динамо: Бущан, Дубінчак, Попов, Сирота (Буяльський, 46), Дячук (Біловар, 63'), Тимчик, Бражко (Андрієвський, 71'), Шапаренко (Шепелєв, 60'), Кабаєв, Ярмоленко (Волошин, 46'), Ванат.

Кривбас:  Хома, Бандейра (Понєдєльнік, 81'), Сантіні, Стецьков (Вівівальд, 46'), Дібанго, Твердохліб, Вакулко (Татарков, 87'), Кузик, Луньов (Шевченко, 75'), Хомченовський, Соса (Прінс, 46').

Читайте також:

Лідер Кривбасу близький до переходу в інший клуб УПЛ

Динамо передало авто на потреби військових (+ВІДЕО)

Стало відомо, як транслюватимуть 29-й тур УПЛ

197
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

PIN-UP

5,0
200К + 250 FS