Поділитись:

АПЛ: прогнози Кріса Саттона на матчі 19 травня 2024

Неділя, 19 травня 2024, 12:20
276
0
0
АПЛ: прогнози Кріса Саттона на матчі 19 травня 2024

Джерело фото: https://x.com/LutonTown

АПЛ, 38 тур – Брентфорд Єгора Ярмолюка протистоятиме Ньюкалсу. Брайтон зіграє проти Манчестер Юнайтед. Бернлі змагатиметься з Ноттінгем Форест. Челсі Михайла Мудрика прийматиме Борнмут з Іллею Забарним. Крістал Пелес зіграє проти Астон Вілли. Ліверпуль в останньому матчі для Юргена Клоппа зіграє проти Вулвергемптона. Лутон намагатиметься здолати Фулгем.

 Поєдинки відбудуться в неділю, 19 травня, старт матчів запланований на 18:00 за київським часом. Напередодні цих зустрічей футбольний експерт BBC Sport Кріс Саттон поділився своїми прогнозами на результати матчів. Круті бонуси на спортивні події можна знайти ТУТ.

 

Брентфорд - Ньюкасл Юнайтед

Останнім часом Брентфорд набрав форму, і вони захочуть завершити сезон на мажорній ноті, граючи вдома в останній день. Їхнього тренера Томаса Франка пов'язують з Манчестер Юнайтед, і я розумію, що він добре попрацював на цій посаді.

Ньюкасл Юнайтед повинен принаймні повторити результат Манчестер Юнайтед у грі з Брайтоном, щоб гарантувати собі сьоме місце. Я очікую, що команда Едді Хау зробить це, але це буде непросто.

Зірви джекпот ТУТ 

Прогноз Саттона: 2:2


 

Брайтон - Манчестер Юнайтед

 

Я вже давно говорив про те, що сезон для Брайтона та його тренера Роберто де Зербі провалився. Їхня погана форма продовжилася в матчі проти Челсі.

Втім, "чайки" все ще можуть забезпечити собі місце в топ-10, вигравши цей матч. Все не так вже й погано, якщо це можна вважати розчаруванням кампанії.

Честь і хвала Манчестер Юнайтед за те, що вони пройшли через межу проти Ньюкасл Юнайтед, але вони все ще лише на восьмій сходинці. Якщо вони фінішують там, це буде досить точним відображенням їхнього сезону.

 

Прогноз Саттона: 2:1


 

Бернлі - Ноттінгем Форест

 

Цей матч мав стати вирішальним у питанні вильоту, але оскільки Бернлі вилетів. Ноттінгем Форест за різницею забитих і пропущених м'ячів знаходиться в безпеці, то зараз від нього нічого не залежить.

Я багато в чому співчуваю Бернлі, тому що насправді вважаю, що це добре керований футбольний клуб. У них є яскравий молодий тренер Вінсент Компані, і якщо вони зможуть зберегти свій склад, то незабаром повернуться до Прем'єр-ліги.

Незалежно від зняття очок, цей сезон буде розчаровувати Форес", навіть незважаючи на те, що вони залишилися на вершині таблиці. Не схоже, що вони додали обертів після того, як Нуно Еспіріту Санту замінив Стіва Купера на посаді головного тренера.

 

Прогноз Саттона: 1-1


 

Челсі - Борнмут

 

Борнмут останнім часом трохи погіршив свої результати. Однак, що б там не відбувалося, перший рік під керівництвом Андоні Іраоли був для них чудовим.

Челсі виграв чотири матчі поспіль і може потіснити Тоттенгем і фінішувати п'ятим. Це було б чудовим результатом після проведеної кампанії.

Я збираюся поставити на те, що вони продовжать свою переможну ходу. А Коул Палмер продовжить свою бомбардирську форму ще одним забитим м'ячем.

Зірви джекпот ТУТ 

Прогноз Саттона: Челсі на хорошому ходу, якщо не брати до уваги той випадок, коли ми розгромили їх 5:0 наприкінці квітня. Я був присутній на тій грі, і це було приголомшливо, ми розірвали їх на шматки. Але судячи з того, як грає Челсі, як би мені не хотілося це визнавати, вони, ймовірно, виграють і цей матч. 3-1


 

Крістал Пелес - Астон Вілла

 

Найбільшим викликом для Крістал Пелес буде утримати Еберечі Езе, Майкла Олізе та Жана-Філіпа Матета, які формують таку грізну лінію атаки. Вони допомогли "орлам" зібрати цю чудову серію з п'яти перемог та однієї нічиєї в останніх шести матчах. Я думаю, що в неділю ми побачимо більше того ж самого.

Астон Вілла знає, що наступного сезону вони потраплять до Ліги чемпіонів, тож для Унаї Емері та його гравців робота вже зроблена. Вони, напевно, святкують перемогу над Тоттенгемом, який програв Манчестер Сіті, тому я ставлю на перемогу Пелес.

 

Прогноз Саттона: 2:1


 

Ліверпуль - Вулвергемптон

 

Я бачу тут лише один результат. Мохамед Салах заб'є. Ліверпуль вийде на поле під керівництвом Юргена Клоппа і відправить його з посмішкою.

Вулвз не в найкращій формі, здобувши лише одну перемогу і сім поразок в останніх 10 матчах. Останнім часом вони грають недостатньо добре.

Саме цей клуб спровокував голосування щодо майбутнього відеоасистентів арбітрів (VAR) цього літа. Вони були несправедливо ображені в цьому сезоні, але Гарі О'Нілу потрібно зосередитися на їхній грі, а не на рішеннях, які знаходяться поза їхнім контролем.

Однак ця гра - це все про Клоппа та Ліверпуль. Це буде емоційний день, і я не думаю, що на Енфілді буде багато сухих очей - я сам плакатиму, хоча мене там не буде. Якщо серйозно, то я вбитий горем, що він йде, тому що він блискучий тренер, і його відхід - величезна втрата для Прем'єр-ліги і для Ліверпуля.

Клопп іноді буває різким, але він завжди говорить те, що думає, і я цим захоплююся. Більшість футбольних фанатів будуть дуже засмучені його відходом, за кого б вони не вболівали.

Окрім того, що Клопп здобув, ви повинні цінувати те, що він так сильно підштовхував Сіті в сезонах, коли вони випереджали Ліверпуль до чемпіонського титулу. Він створив чудову команду, яка могла кинути їм виклик, і без нього Сіті домінував би ще більше, ніж зараз.

 

Прогноз Саттона: 4-0


 

Лутон - Фулгем

 

Одна перемога в останніх 17 матчах чемпіонату залишила Лутону шанси на збереження прописки. У "капелюшників" все ще є надія, але давайте будемо реалістами, вони не збираються ліквідувати різницю забитих і пропущених м'ячів «Фореста», яка значно переважає їх.

Але чи підопічні Роба Едвардса підуть з поля з перемогою? Ні. Фулгем вже звинувачували в тому, що він перебуває на відпочинку, але я підтримую їх тут.

Зірви джекпот ТУТ 

Прогноз Саттона: 1-2

Читайте також: Гравці англійського клубу побились із вболівальниками на полі (+ВІДЕО)

Четверо гравців покинуть Евертон цього літа: чи залишиться Миколенко?

Маурісіо Почеттіно назвав свій найгірший момент на посту тренера Челсі

276
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

PIN-UP

5,0
200К + 250 FS