Поділитись:

Четверо гравців покинуть Евертон цього літа: чи залишиться Миколенко?

Субота, 18 травня 2024, 15:51
331
0
0
Четверо гравців покинуть Евертон цього літа: чи залишиться Миколенко?

фото: https://www.instagram.com/mikola_16/

Евертон підтвердив, що чотири гравці покинуть клуб цього літа. Але Деле Аллі залишається, попри те, що у нього закінчився контракт на Гудісон Парк.

28-річний півзахисник пропустив весь сезон через травму і його угода закінчується в кінці червня. Однак Аллі залишиться в Евертоні, оскільки він продовжує тривалу реабілітацію після травми паху, що дає надію на підписання нового контракту, як тільки він повністю одужає.

Плеймейкер Андре Гомеш та воротар Енді Лонгеран покинуть команду, коли закінчаться їхні контракти. 30-річний Гомеш приєднався до Евертона на правах оренди у Барселони у 2018 році, але в підсумку забив лише чотири голи у 144 матчах. У той час як 40-річний Лонерган перейшов два роки тому безплатно з Вест Брому і не зіграв жодного разу на Гудісоні.

Два інших від'їзди з «Евертона» ознаменувалися поверненням орендованих гравців Арнаута Данджуми та Джека Гаррісона до своїх клубів-батьків. Від 27-річного голландського легіонера Данджуми очікували великих звершень, коли він прибув з Вільярреала після гострої гри в «шпорах» минулого сезону.

Що стосується 27-річного Гаррісона, то він забив три голи у 29 матчах після відновлення після ранньої травми. Існує ймовірність того, що вінгер повернеться на Гудісон, оскільки Евертон підтвердив, що проведе переговори з Лідсом щодо його майбутнього після завершення плей-офф Чемпіоншипу.

Про Віталія Миколенка в повідомленні не йшлося, тож наразі українець залишиться в клубі.

Читайте також: Відомий рейтинг Топ-10 гравців УПЛ за системою гол+пас

Зірка Реала та Манчестера хоче завершити кар'єру у французькому клубі

331
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

PIN-UP

5,0
200К + 250 FS