Поділитись:

Манчестер Сіті - Вест Гем: прогноз Кріса Саттона на матч АПЛ, 19 травня 2024

Неділя, 19 травня 2024, 10:02
166
0
0
Манчестер Сіті - Вест Гем: прогноз Кріса Саттона на матч АПЛ, 19 травня 2024

Джерело фото: https://x.com/ManCity/status/1790477742498083154

АПЛ, 38 тур – Манчестер Сіті може оформити чемпіонський титул в останній грі цього сезону проти Вест Гема. Напередодні цієї зустрічі футбольний експерт BBC Sport Кріс Саттон поділився своїм прогнозом на результат матчу. Поєдинок відбудеться в неділю, 19 травня, старт гри о 18:00 за київським часом. Круті бонуси на спортивні події можна знайти ТУТ.

 

 

Манчестер Сіті - Вест Гем

Мій син Джеймс вважає, що Вест Гем переможе на стадіоні Етіхад, але він помиляється. Чотири з семи тріумфів Сіті в Прем'єр-лізі припали на останній день, і в трьох з них вони програвали принаймні в один м'яч.

Цей матч буде іншим, тому що я не просто думаю, що Сіті переможе. Я очікую, що вони завершать гру достроково і здобудуть рекордний четвертий титул чемпіона Прем'єр-ліги поспіль без жодних драматичних подій в останній день.

Як і більшість людей, я втомився від їхніх перемог, але ними треба захоплюватися, тому що вони є абсолютною машиною. Те, як вони вистояли, навіть коли Тоттенгем дотиснув їх, вражає. Це блискуча багатогранна команда, в якій є гравці, здатні вийти з лави запасних і вплинути на хід гри, а їхній тренер - геній.

Пеп Гвардіола, здається, виграє кожен титул в іншому стилі, і його команда ніколи не перестає розвиватися. Цього сезону мене особливо вразила фізична підготовка, яка допомогла їм пройти через всю кампанію. Крім того, ми думали, що Ерлінг Голанд був не дуже хорошим, але він збирається піти з ще однією "Золотою бутсою".

Це чудова група гравців, які продовжують демонструвати такі результати, що приводять їх до чемпіонства сезон за сезоном. Я знаю, що говорю про них так, ніби вони вже виграли його, але я не бачу іншого результату, зважаючи на їхню невблаганність, стійкість, якість та ментальну силу.

Всі говорять про те, що Прем'єр-ліга є найкращою у світі, і частково це пояснюється тим, що вона є найбільш конкурентною. У цьому сезоні Сіті пройшов через кілька складних ігор, але вони завжди показують результат, коли на них тиснуть.

Знову ж таки, гарна гра для них. Мені лише трохи шкода керманича Вест Гема Девіда Моєса, адже це його остання гра на посаді, і складнішою вона бути не може.

Зірви джекпот ТУТ 

Прогноз Саттона: 5-0

Читайте також: Гравці англійського клубу побились із вболівальниками на полі (+ВІДЕО)

Четверо гравців покинуть Евертон цього літа: чи залишиться Миколенко?

Маурісіо Почеттіно назвав свій найгірший момент на посту тренера Челсі

166
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

PIN-UP

5,0
200К + 250 FS