Поділитись:

Барселона та Атлетіко можуть здійснити сенсаційний обмін гравцями

Четвер, 16 травня 2024, 16:25
305
0
0
Барселона та Атлетіко можуть здійснити сенсаційний обмін гравцями

Джерело фото: https://x.com/FCBarcelona_es/status/1789762478483595456

Поки що сезон для грандів Ла Ліги - Барселони та Атлетіко Мадрид - складається невдало. Літнє трансферне вікно стане ідеальною можливістю для іспанських клубів оцінити свої склади та посилитися новими талантами.

Каталонці, які минулого сезону стали чемпіонами, більшу частину сезону 2023/24 перебували у тіні. За три тури до завершення чемпіонату вони відстають від чинного володаря титулу Реала на цілих 17 очок. Атлетіко відстає ще на шість пунктів і загалом також розчарував своїх уболівальників.

Жоау Фелікс, якого "рохбланкос" відправили в Барселону в оренду, цього сезону забив кілька важливих голів, зокрема й у обох матчах проти свого рідного клубу. Втім, португальцю бракує стабільності, і він часто опиняється на лаві запасних, навіть у важливих матчах.

Там же йому регулярно складає компанію зимове підписання Вітор Роке, який після переходу майже не справив враження. Тренер Барселони Хаві не дуже часто надавав шанси бразильцю показати себе, а коли надавав - він розчаровував.

За даними Fichajes, існує можливість обміну цими двома гравцями. Це дозволить Атлетіко позбутися Фелікса, а Барселоні - виправити помилку з трансфером Роке.

Зараз незрозуміло, хто відповідатиме за невдалий трансфер бразильського юнака до Каталонії, втім, пошук винних, ймовірно, буде марним заняттям.

Джерело: Fichajes

Читайте також: Мудрик та Миколенко дали свій прогноз на бій Усик – Ф'юрі

Куртуа повторив вражаюче досягнення Касільяса

Артем Добвик претендує на звання "Найкращий гравець року" в Ла Лізі

305
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

PIN-UP

5,0
200К + 250 FS