Поділитись:

Артем Добвик претендує на звання "Найкращий гравець року" в Ла Лізі

Середа, 15 травня 2024, 17:30
329
0
0
Артем Добвик претендує на звання "Найкращий гравець року" в Ла Лізі

Джерело фото: https://www.instagram.com/p/C5_3uyBstop/?utm_source=ig_web_copy_link&igsh=MzRlODBiNWFlZA==

Організатори Ла Ліги оголосили номінантів наприкінці сезону, визначення яких відбудеться у чотирьох категоріях, а також буде названо команду сезону. Переможців оголосять 28 травня на церемонії вручення нагород KAFD Globe Soccer European Awards на Сардинії.

Вінісіус Жуніор і Джуд Беллінгем з Реала вважаються фаворитами на звання "Найкращий гравець року", а Жирона – єдина інша команда, яка має двох номінантів – це їхній найкращий бомбардир українець Артем Довбик та Алекс Гарсія. До списку також потрапили Роберт Левандовский з Барселони та Антуан Грізманн з Атлетіко Мадрид. Окрім представників топ-4, претендентами є Такефусо Кубо (Реал Сосьєдад), Кіріан Родрігес (Лас-Пальмас), Іско (Реал Бетіс) та Александр Сорлот (Вільярреал).

На звання "Найкращий молодий гравець року" можуть претендувати лише футболісти до 23 років. У цій категорії домінують Жирона та Барселона. Номінантами стали новачки Пау Кубарсі та Ламін Ямал, а також Мігель Гут'єррес, Савіо та Ян Куто з каталонської команди. Ще раз номінований Кубо, а також Родріго Гоес представляє Реал Мадрид.

Також претендують Джонні Кардосо з Реал Бетіс, Хаві Герра з Валенсії та Ніко Вільямс з Атлетіка. На звання "Гол сезону" претендують вісім номінантів: Мемфіс Депай (Атлетіко Мадрид), Жоау Канселу (Барселона), Саул Коко (Лас-Пальмас), Айтор Руїбал (Реал Бетіс), Хесус Аресо (Осасуна), Вінісіус (Реал Мадрид), Ламін Ямал (Барселона) та Жоау Фелікс (Барселона).

Карло Анчелотті – очевидний вибір завдяки його блискучій роботі в Реалі Мадрид, але безперечно фаворитом на звання "Кращий тренер року" має бути Мічел Санчес за його історичний сезон у складі Жирони. Також у боротьбі Дієго Сімеоне, Ернесто Вальверде за те, що поклав край 40-річному очікуванню Атлетіка на Кубок Короля Іспанії, та його попередник Марселіно Гарсія Тораль за покращення ситуації у Вільярреалі.

Вболівальники можуть проголосувати за номінантів ТУТ.

Читайте також: Довбик поставив ультиматум клубу, який хоче його підписати

Де Дзербі: Я перший великий шанувальник Михайла Мудрика

Президент УАФ Андрій Шевченко підписав меморандум про співпрацю із європейською федерацією

Відомо, скільки Манчестер Юнайтед готовий заплатити за Луніна

329
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

PIN-UP

5,0
200К + 250 FS